“1201” – sektionsvinder

Det var stort, at se hende komme, men endnu større, at der denne gang ikke var nogen foran i sektionen. Hun har ikke før i sin suveræne karriere været sektionsvinder. Der har mange gange lige været én eller to, der lige smuttede foran.

Meldgaard & Jeppesen havde de fire første på den åbne flyvning og flere flotte serier lige efter igen. Duerne kom i øvrigt fremragende fra Soltau, men vejret var også helt perfekt søndag. Klar himmel og en pæn vestenvind hele vejen hjem.

I næste weekend skal vi i sektion 32 kun flyve i DdB. Lidt underligt, at ikke flere følger vores eksempel. Man kan måske finde forklaringen i flere sektioner, som i mine øjne er alt for længe om at komme i gang.

Der gik vel kun en halv times tid før den sidste af vore duer var hjemme. Alligevel har de i dag fået CMK i vandet. Det skulle forhindre duer i at få tilløb til krampe i vingerne. Jeg fik nu også søndag morgen den hun hjem, som vi manglede fra sidste uge, og hun trængte meget til CMK.

Ved hjemkost fra flyvninger har duerne Belgasol i vandet. Det er en elektrolyt fra Henk De Weerd. Den bedste på markedet efter min mening. På gulvet sætter jeg en foder rende ind med Enkemaster og Tre i én mineralblanding.

Jeg læste i ét af de sidste blade en super artikel i Brevduen om ”Grit”. Hvis ikke I har fået den læst endnu, så gør det.

”211” sønnen af ”1201” kunne ikke helt leve op til præstationerne de foregående weekender, men var alligevel hjemme i fornem tid ikke mange minutter efter de første og godt nok til at blive en suveræn vinder af Koldingpuljen for ét års.

Vores første på den åbne flyvning, vinder i foreningen og 21 i sektionen var en lille snild hun efter superparret ”1100 – 2409”

Jeg skylder nok lige at fortælle lidt om ”Koldingpuljerne” Da vi oftest bliver smadret af de sønderjyske duer, så spiller vi ikke i sektionen, men i Koldingpuljerne. Den pulje, som 1211 lige har vundet, blev dannet inden sæsonstart, hvor vi i Kolding kan indbetale 50 kr. forud på en ét års due. Konkurrencen er på de sidste tre sektionsflyvninger før DdB. Præmierne er da også ganske pæne. Vi laver også Koldingpulje for ungerne, og her har vi allerede i februar indbetalt 10 kr. pr. ring. Her bliver anmeldt rigtig mange, men lige inden den første kapflyvning, som er den tredje sidste ungeflyvning, indbetaler vi 100 kr. på de numre, vi vil have til at   fortsætte. Det giver rigtig gode præmier og mange duer med på sektionens ungeflyvninger.

Jeg skulle ellers have været ude og træne duerne i dag, men min ”dumme” skulder begyndte at værke i nat. Det er slidgigt, som stammer fra en brækket skulder fra min fodboldtid i mine unge dage. En ordentlig gang ”Voltaren” skulle gerne bringe skulderen i orden.

HJ.