70-års dag i solskin.

Selv om nogle måske vil mene, at det burde have regnet hele dagen, så har rigtig mange givet udtryk for at vejret d. 19. feb. var et perfekt synonym for mit liv. Rigtig mange har via telefon eller mails sendt mig lykønskninger, og det varmer utroligt meget, og det vil jeg her gerne takke meget for. Brevduesporten har været en stor del af mit liv, og når man oplever at blive 70 år sammen med den i både godt og ondt, så er det ikke så ringe endda.

Jeg blev begavet på mange dejlige måder, men min kone så nok ”lyset”, da hun havde lagt mærke til, at jeg havde tilbragt rimelig meget tid inde på M&C’s hjemmeside med en auktion over De Rauw- Sablon duer fra Moulin Rouge Breeding Stud i Frankrig. Denne auktion skulle afsluttes om aftenen d. 19. feb. – Så omkring ved den tid blev jeg kommanderet til skærmen med besked om, at nu skulle jeg bare pege på den af de 6 duer, som jeg helst ville have, så skulle hun nok trykke på tangenterne. På den måde sluttede jeg dagen af med en pragtfuld gave, som jeg godt lige vil vise Jer:

Den franske Sablon.

I mine øjne er stamtavlen på et meget højt Sablon-niveu. Alle stjernerne er næsten repræsenteret i stamtavlen. ”Blue Ace” er bedstefar, en datter af ”Lucky 77” og Iron Lady” er bedstemor, og på moderens side en søn Af ”Bak 17” og så ikke mindst ”Miss Joice”. Men kig selv stamtavlen.

Det gør vores De Rauw-Sablon samling lidt mere komplet, idet vi nu har 3 hanner og 3 hunner. Det bliver spændende at arbejde med.

Fra Dino og Henrik i Aabenraa fik jeg imidlertid også en lille stjerne af en vinterunge. ”Miss Viuf” med nummeret ”358”. For de, der på min gamle hjemmeside læste artiklen om ”Sønderjyllands Dronning” 1686 vil I kunne forstå, at dette er nostalgisk. Moderen til ”358” er således ”7441”, som er avlet på ”De Slab” og ”1686”. Hun har avlet virkelig mange topper. Faderen er ”1445” fra Klaus Stieneker. Denne han har ligeledes været fremragende på slaget i Aabenraa. Den er far til både 1. og 2. es. due i sekt. 32, samt far til ”Didde Sofie 2” som netop fløj sig ind som nr. 15 i Sydafrika. Ingen tvivl om, at jeg er blevet begavet med en due fra den øverste hylde. Den kommer ikke ud, før mine egne 1. kuldsunger er klar til at komme ud. De er i øvrigt på vej ud af æggene i disse dage. Jeg håber på, at ”Miss Viuf” vil blive hos os og flyve helt i top om et år eller to.

HJ.