Åh! Nej, nej.

Pokkers også, at jeg ikke fik mit indlæg lagt ind i går. Nu har jeg tabt lysten. Michael har været hurtig på pennen og lavet referat af søndagens HB møde på DdBs hjemmeside.

Men jeg vil nævne jer gæve kæmpere i vesten:

Niels P. Hansen 09  – Brdr. Nielsen 172 – E.M. Rasmusen 156 (tredje weekend på stribe ) -Karl M. Åberg 172 – Tonny Nissen 027 – Lene Mørum 037 – Linda & Henning 076 – Vivi & H Hansen 028 og til sidst Lisbeth & Kim 242 – Ganske vist fra Sverige, men stærkt alligevel, for flyvningen var virkelig hård. STORT TIL LYKKE MED JERES REGIONSVINDERE.

Jeg havde dog også fundet f. eks L&M Sørensen i 023, som bliver sektionsvinder på alle tre DdB flyvninger. Meldgaard & Jeppesen er igen ved fuld styrke og jeg er også imponeret over HC. Klitten i Middelfart, som får due hjem langt før alle andre på Fyn, og også foran vores sektion på sportsflyvningen, hvor sådan noget kan lade sig gøre. Jeg tror endda, at han bliver mere dominerende, hvis vi til næste år skal have gruppeslip på de korte.

Det var så lige en indgang til at gøre kommentar til HBs oplæg til debat og næste års flyveplan. Nu er det sådan, at det HB kommer med generelt har store chancer for at gå igennem.

Jeg må desværre erkende, at jeg ikke længe er blevet så skuffet. Michaels referat er godt og flere af de ting, de kommer med er fornuftige, men oplæg til flyvesæsonen 2021 – 22 har jeg svært ved at sluge. Jeg er dybt skuffet over den nye HB., hvorfor lave flyvninger mod sydøst og de skæbnesvangre sydveststationer i stedet for at lave planen lige ned med de små udsving, vi kender, Minden contra Göttingen. Det der har vi jo prøvet før, og gået væk fra. Gruppeslip har vi også prøvet før og gået væk fra, hvorfor så nu igen, og så bliver de endda foreslået på bekostning af sportsflyvninger på de korte flyvninger – skam Jer. Jeg havde sådan håbet på, at I havde langt mere kreativitet, og nu falder i tilbage til oldgamle og slet slidte dyder.

Jeg kan til en vis grænse acceptere gruppeslip på de korte flyvninger, men så skal vi også have sportsflyvninger, – med gruppeslip kan også fynboerne være tilfredse. Jeg håber, at alle Jer, der holder af sportsflyvningerne, vil rejse Jer i et stort kor og kræve dem med på de korte flyvninger.

Jeg var i sin tid idémand til sportsflyvninger med 4 duer i særskilt slip. Jeg er bare ikke længere klar til at kæmpe hårdt for dem, men jeg håber andre vil gå i spidsen. De var tænkt for de mindre slags muligheder, og alle vi ældre i sporten magter ikke længere at holde så mange duer, men vi elsker vore duer og brevduesporten, så HB, vi valgte Jer. Det havde vi ikke gjort, hvis vi vidste, at I efterfølgende ville trampe på os.

Jeg ved ikke rigtig, hvordan min sektion har det lige nu. Det er jo vore stationer, der skal bruges som kort mellemdistance. Vi er sønderjyder, og til gengæld vil vi også gøre alt for at smadre jeres gruppeopgørelser.

Åh! Nej, hvor er jeg ked af, at jeg må være efter Jer, men jeg er bare så skuffet, og jeg er bange for, at der er mange andre, der også vil have fat i ørene på Jer

Det var det.

HJ.