Alle i gang.

Vi fløj i går i sektion 32 og alle andre i dag. Det ser ud til, at det er gået godt i dag, og det gik også meget fint for os i går fredag, så super.

Vi havde lidt bedre hastigheder i går fra Trittau og også hurtigt fuld hjemkomst. Meldgaard & Jeppesen viste sin store styrke og nærmest tæppelagde den åbne flyvning. Deres vinderdue var efter det ene af vores superavlspar fra Filip Norman.

På Sportsdueflyvningen var der klar sejr til HC. Lind i 240, Gråsten. På begge flyvninger faldt hastigheden igen mod nord. Her i haven måtte vi derfor igen lidt ned ad rangstigen, selv om vores duer atter gjorde det fremragende. Især vores gamle barnebarn efter ”255” nr. 15 gjorde det fremragende og kom solo som vinder i foreningen, før det begyndte at regne ned med duer. På sportsflyvningen havde vi de to første i foreningen. Alle duerne fik en succesoplevelse, og det er der brug for frem mod flyvningerne i DdB.

Jeg har kigget lidt på flyvningerne i dag. I sektion 61 kan jeg se, at denne gang kunne Lasse Rasmussen som den sydligste virkelig banke de nordligere slag. Endda med tre duer. Flot Lasse.

I sektion 62 ser jeg, at Viktor Degn nærmest nedlægger sektionen. De 7 første og mange flere i top. Østenvinden er der ikke mere i den omgang, så det er et superresultat ud til Hvide Sande. Stort tillykke, Viktor.

I sektion 41 vinder min gamle ven HC. Hansen i Vejen foran sin søn Lars F. Hansen på sportsflyvningen, fint, fint. Og i sektion 42 er det igen med de nye vinde blevet muligt for Bent Th. Pedersen at baske gutterne i Esbjerg, endda med 4 duer på den åbne flyvning. Flot, flot.

I sektion 51 ser jeg Hans Pedersen i Hadsten godt på vej til at dunke de andre. Fint Hans. Du bliver dog også lige mindet om, at de sydligste duer i sektion også kan være med ved Emmert Emmertsen i Brædstrup.

Jeg ser også, at de sektioner, som har sluppet i Horsens nord har haft problemer. Lidt underligt, for de samme sektioner har også haft flyvninger fra Kolding, og de er tilsyneladende gået meget bedre.

Jeg lægger også lige mærke til, at Johs. Markussen fik brudt sin totale dominans i sektion 33 af John Madsen, som vinder foran ham og de andre vejledrenge. Fint nok John.

Der er grund til at glæde sig til næste uge.

HJ.