Atter en svulstig weekend.

Vi matte vente på, at den generende varme og medfølgende urolige fronter forsvandt over østpå i Tyskland, så vi kunne få vores gængse voldsomme vestenvind, som duerne i øvrigt gerne flyver i. Desværre forsvandt varmen ikke hurtigt nok i Gotha, så vores langflyvning i syd måtte udsættes til søndag. Det blev alligevel en brandhård flyvning.

Desværre skete der en fejl i Münster, hvor hele Jylland skulle have åbne duer ud. Vi skulle have en sportsflyvning i Region Syd. Ved et uheld blev de også sluppet sammen med de andre. Lidt ærgerligt, men vi overlevede det da.

Den meget kraftige vestenvind, ja, nogen gange stormende i kombination med slip i Münster, gjorde det meget vanskeligt for de vestlige sektioner og da også  vores. Der banker simpelt hen for mange duer uden om med aftenhjemkomster til følge.

Det var ikke vinden, der gjorde det vanskeligt fra Gotha, der må have været noget andet. Regionsvinder blev imidlertid en hel super 1-års hun nr. ”54” hos Meldgård & Jeppesen i Aabenraa. Denne hun var også nr. 2 i Regionen fra Celle i sidste uge og tidligere i år har den været sektionsvinder.

Jeg var så heldig at få et billede af hende sammen med hannen lige efter hendes hjemkomst med en hastighed på 1060 mpm. Hendes far er en original Jos & Jules Engels han, med både ”!78” og ”734” som bedstefædre. Moderen er købt hos Luc Van Mechelen.

FullSizeRender

Meldgaard & Jeppesen fik ”UGEN  ROSE” i sidste uge, men med to sektionsvindere og en regionsvinder i denne uge, så får de igen ”UGEN ROSE”. Det er første slag, der får den to uger i streg. Sort tillykke drenge. Vi andre bøjer os i støvet.

I sektion 23 er deres makkere også helt oppe at ringe med de 4 første duer på langflyvningen fra Münster. I min egen forening havde vi også en stor præstation ved Niels & Jens, der suverænt vinder sportsflyvningen fra Münster med en ét-års han. Jens Pedersen har været en super fornyelse i vores sektion.

Det gik også helt pænt i Viuf-haven, selv om vi har det lidt svært i de vindforhold. I sektionen blev vi 13 på den åbne Münster samt 7 og 8 på sporten. 31 i sektionen fra Gotha (kunne godt have været bedre, selv om vi vandt i foreningen). På sektionsflyvningerne blev vi 1 og 10 på sporten og 20 og 21 på den åbne. En sektionsvinder altså, den første i år. Det var da helt dejligt.

Vi har alle duer hjemme, og det skal vi vist være glade for.

HJ.