Atter problemløst vejr.

Vestenvinden giver som regel ”rene” flyvninger, og således også på lørdag. Denne gang med lidt mindre modvind, som ellers gav nogle virkelige herreflyvninger i lørdags.

Desværre blev det til flyvninger fra Emmen i stedet for Wolfsburg i Region Syd. I mine øjne er det en dyb hån mod de vestlige slag i diverse sektioner. Nu bliver det også flyvninger med vestenvind, så slagene i den østlige side af sektionerne kan smiske sig med fordele på både imaginær afstand og vind. Heldigvis er den ene af flyvningerne en 4-duers flyvning, hvor duernes kvalitet i langt højere grad spiller ind. Derfor vælger vi også i Viuf at sende udelukkende på den flyvning. Der er ingen grund til, at vores duer skal være til grin på den åbne flyvning. Så må de hellere flyve sektionsflyvning fra Sittensen. Skammeligt, jeg holder ellers mest af at flyve DdB-flyvninger.

Nogle sektioner starter op med ungerne på lørdag, mens andre har været i gang i to weekends. Det har kostet en del unger, men nu må man så gå ud fra, at de, der er tilbage har klassen og er vel forberedte til den resterende del af ungesæsonen.

Vores egne unger er på 40 km. træning hver morgen, og de har været med på foreningstræning fra grænsen (85 km) én gang. De har nu fundet ud af, hvad det går ud på og kommer flot hver gang. I flyvetid basker de nu enkehunnerne, som også er med, hver morgen. Ungerne har nu også været 16 gange på den samme station på de 40 km. Vi har 15 unger, og endnu ikke mistet en eneste. Det er rart nok, for vi får brug for en del af dem på flyveslaget til næste år.

HJ.