Atter skøn flyveweekend.

Trods meget kraftig vestenvind fik vi nogle fremragende kapflyvninger. Naturligvis med fordel til de østlige slag i sektionerne. Det var ikke alle steder de drog nytte af det. Vejret passede duerne særdeles godt at flyve i.

Undtagelsen var dog landsflyvningen fra Karlsruhe, hvor duerne løb op i noget ubehageligt vejr i det centrale Tyskland. Fronter, som lørdagsslippene ikke blev mødt med. Det gik naturligvis ud over hastighederne og også hjemkomstprocenten.

Nr. 1 i landet blev Peter Andersen i Århus. To blev Johs. Markussen i Lindved, 3. Anders Brøbech i Skanderborg, 4. Sv. Å. Lauridsen i Vejen, og på 5. pladsen Brian Juhlsgaard i Herning. – Stort til lykke til jer.

I vores egen sektion var det igen Kaj Jeppesen i Fredericia med ”747”.

Den gennemgående langflyvning fra Giessen blev også bedre end i mange år. Regionsvinderne blev som følger:

Nord hos M&C Hansen i Ålborg, i øvrigt med hurtigste hastighed i Jylland/Fyn.

Syd hos Th. & P. Pedersen i Svendborg. De havde 1., 2. og 4. i regionen.

Øst hos John Nielsen i Slagelse.

————-.

På mellemdistancen var regionsvinderne:

Nord hos Jensen & Brakstad i Frederikshavn.

Syd hos HC. Lind i Sønderborg.

Øst hos Ulrik L. Larsen i Greve Strand.

————–.

Jeg lagde mærke til Bjarne & Kurt med de to bedste i sektionen fra Giesen, Arne Porsmose 026 i toppen igen, igen. Det samme gælder Niels & Bente i sektion 61. I Vejen bemærker jeg enorm styrke hos det lille slag ved Sv. Å. Lauridsen. ”UGEN ROSE” må dog gå til Fyn igen til Th. & P. Pedersen i Svendborg for de flotte tre i toppen fra Giessen. Stort til lykke til Jer.

Så var der jo også finaleflyvning for guldringeduer årgang 2012 fra Giessen. De skulle opgøres regionsvist.

Vi havde to tilbage fra den årgang, og heldet var med os. Vi sendte kun de to, og de blev 3 og 7 i sektionen. Der var dog guldringedue som sektionsvinder i 33 hos Per Holst i Horsens og i sektion 34 hos Peter Andersen i Århus. De bliver 1 og 2 i konkurrencen, mens jeg tror vores den første bliver nr. 3 og den anden måske nr. 4.

I de andre regioner tegner det til meget flotte placeringer for Carsten & Kurt i 205. I nord er det lidt vanskelig t at overskue. Jeg kan ikke få øje på en virkelig topdue med 000- ring fra 2012. Det må vente til senere, når opgørelsen kommer.

Vi havde nogle meget flotte sektionsflyvninger, og da så vores guldringeduer gjorde det så godt fra Giessen, så var der jubel i Viuf-haven.

???????????????????????????????

Vores superhan ”1920” var først. Han har haft rigtig mange topplaceringer i årene op til. Han er en meget fortrolig gut, flot og altid i humør. Han er avlet efter en han, som jeg fik foræret af Peter Andersen efter hans suveræne Flor Vervoort-par. Han blev parret med et barnebarn på ”255”. De fik to unger, hvor den ene fik vores sidste guldring om benet, ganske enkelt fordi den så ud til at komme til at ligne faderen. Den anden unge fik Sven Hägg i Gøteborg. ”1920” har ikke bare fløjet godt, men også avlet flere topflyvere.

???????????????????????????????

”1916” var næstefter som nr. 7 i sektionen. Hun har fløjet mindst lige så godt i årene op til, med mange placeringer i top 5 i sektionen. Hun er en velbygget lille hun, avlet på 255-datteren ”Lone” 1104, som bl.a. var nr. 2 i sektionen fra Antwerpen. Faderen er en indkøbt han fra Jos & Jules Engels – ”Fætter Blis”.

HJ.