Auktionerne på M&C.

De går jo forrygende, og vi har rigtig mange muligheder for at gøre et godt køb. Flere er sluttet her i eftermiddag, og vi har haft held til at nappe en dejlig hun fra Meldgaard & Jeppesen.

I sidste uge fik jeg en, for mig kedelig nyhed, Jos Van Olmen døde sidste år. Ham har vi besøgt to gange med bussen særligt for hans store resultater på de lange flyvninger. Vi så hver gang hans super kapflyvere, og det var en special oplevelse. Vi forsøgte at købe hans enkemænd for bussen. Den gik dog ikke. I stedet blev vi sendt over i hans store drivhus med masser af vindruer og senunger, som vi kunne købe. Der var desværre ikke nogen direkte efter hans superhanner i flyveslaget, men Tommy havde alligevel travlt med kasserne.

Da vi var der anden gang, var det ganske enkelt fordi, han havde lagt hele Belgien ned på de lange flyvninger. De var der igen de vidunderhanner, måske med nogle nye imellem. Jeg kan se, det er dem, der er fædre til de duer, der nu sælges på M&C. Jeg vil mene, at det er sæsons bedste tilbud for at købe høj klasse for en lille penge.

Det er bare sådan et venligt opråb!

Hvis man vil læse artiklen om vores sidste besøg hos ham, så kig ud i siden på forsiden, så kan man bare trykke på Olmen.

HJ.