Bedrøvelig weekend.

Jeg bliver nødt til at sende stor medfølelse til alle i Region Nord. Endnu engang røg Jeres duer ind i en umulig opgave. Godt løsladerarbejde reddede vores duer, selvom vi alle kunne se, at løsladelse i Magdeburg var en umulighed. Flytning til Altona var logisk, men det var flot set af løsladerne, at der heller ikke herfra var passage i løbet af søndagen. Nu står vi i Region Syd med alle vores DdB-duer hjemme efter to lette flyvninger. Når jeg ikke går i svime over løsladerne, så skyldes det, at de burde have løsladt duerne i fredags. Vi kunne jo næsten hele ugen følge de meget dårlige prognoser for lørdag-søndag i Tyskland. Er det 086’s forslag om nærmest bandlysning af fredagsslip på sidste repræsentantskabsmøde, der har skræmt Jer?

Det var forfærdeligt at følge hjemkomsterne i de nordjyske sektioner. Der var dog duer, som kunne nå igennem og sejre. Måske duer og ejere, som under normale vejrforhold ikke har de store muligheder. En sejr er en sejr, og det skal man rose for. Derfor vil jeg sende ugens rose til alle jer i de forskellige sektioner i Region Nord, som toppede i lørdags.

I dag fløj vi så i Region Syd fra Altona, og her blev resultatlisten næsten blæst op som en ballon. Det var godt, for selv om duerne har siddet lang tid i kurvene, så virker de nu, som om de kan klargøres til næste lørdags flyvninger. Elektrolytter og BS i vandet ved hjemkomsten gør underværker.

Regionsvinder på sportsflyvningen landede i Aabenraa hos Meldgaard & Jeppesen, ja, de havde endda de to hurtigste. Flot, og tillykke med det. Boisen & Olsen sørgede for dobbelt triumf til Aabenraa ved at blive regionsvinder på den åbne flyvning, også et stort til lykke til Jer.

Jeg fik også øje på en flot præstation i sekt. 11, hvor Erik Henriksen 059 har de tre første på sportsflyvningen. Godt gået, som man siger.

I Viuf var der stor jubel, da Tommys brogede yndling ”Tommy Es” landede først på sportsflyvningen og hjembragte en placering som nr. 12 i sektionen. Hendes halvsøster ”Miss Limburg 2” var først på den åbne flyvning og ligeledes som nr. 12 i sektionen. Hun startede ellers i avlsslaget i år, men da de ét-års på flyveslagene startede helt katastrofalt, så blev hun hentet ind i enkehunslaget for at støtte op, og det gjorde hun så i dag. For år tilbage var hun vores første due næsten hver lørdag og var da også 1. es. due i sektionen. Klasse fornægter sig ikke. Det bedste var, at vi ret hurtigt havde alle 16 medsendte hjemme.

HJ.