Benno Mølby stopper.

Benno er i brevduesporten kendt som den lille mand med de store resultater. Han har fløjet med 12 par duer på naturligt system i mange år. Han er også kendt ud over brevduesporten, nemlig via TV 3, som har bragt nogle udsendelser om én af de gamle fodboldstjerner, Jan Mølby, og her er Benno, som far, kommet med i udsendelsen.

???????????????????????????????

Benno er ved at være oppe i årene og har nu solgt huset for at flytte i en lejlighed. Han går heller ikke så godt længere. Han var begyndt at aflive duerne, inden vi fik ham stoppet med det. Der er 14 tilbage, som vi vil forsøge at sælge i foreningen. Benno har aldrig ført journal, men vidste så nogenlunde, hvad duerne var ud efter. Derfor mente han heller ikke, at de kunne sælges, men de har simpelt hen så høj kvalitet, at det ville være synd, hvis ikke andre skulle kunne få gavn af dem.

Da jeg kom til Koldinghus i 2006, fik Benno nogle unger fra vores slag. De blev en stor succes for Benno. Dem har han dog ikke længere, men i 2011 fik han også et par unger, hvoraf den ene 227-11-043 stadig er på slaget. Den har været en fremragende kapflyver og avler for ham. Den er efter nogle af de elementære og grundlæggende duer hos os, så jeg vedlægger lige et billede af hende og hendes stamtavle.

Vi afholder auktionen i vores klubhus, Ålykkegade 41, 6000 Kolding, søndag d. 7. juni kl. 11.30. Benno er vært for kaffe og rundstykker kl. 10.

Skulle nogle langvejsfra have lyst til at byde på nr. 043 f. eks, så send et kommissionsbud til mig på 61 71 07 66, eller på mail hejo255@mail.dk

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

???????????????????????????????

HJ.