“Boeing 747” nr. 2 i landet.

München blev brandhård, men for tredje gang landede “Boeing 747” hos Kaj Jeppesen i Fredericia som sektionsvinder, og denne gang også som regionsvinder og nr. 2 i landet.

Kaj er medlem i min forening i Kolding. Sidste gang, det skete fra Karlsruhe i år, fik vi en flot lagkage, som jeg lige vil vise igen. Ligeså hans stamtavle. Det er en formidabel præstation af en langflyverhan i særklasse. Sort tillykke fra mig til familien i Fredericia, som var samlet i anledning af, at 747 var med i München.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

I morgen vil jeg omtale de øvrige flyvninger i weekenden, men når vi nu er ved den meget vanskelige flyvning fra München, så vil jeg lige lukke lidt op for mine oplevelser i weekenden. Fredag aften, inden jeg gik til ro, slog jeg lige op på vejrkortene i min computer, samt vejrprognoser, for at se mulighederne for slip i Hannover lørdag. For mig så det ud til fornemt flyve vejr, kun med nogle små bygepassager i Nordtyskland. Münchenduerne så også ud til at få prima vejr. Da jeg stod op lørdag morgen var det svage bygevejr blomstret op til nærmest uvejr. Hannoverduerne kunne ikke slippes til os før middag og til Sjælland måtte man udsætte til søndag. Men Münchenduerne var jo derude. Det er ….. ikke nemt at være løslader.

HJ.