Bremen i Region Syd, hvorfor?

Det har undret mig meget. Når Nord skulle slippes i Soltau, hvorfor kunne vi så ikke følge dem i stedet for at følge Region Øst til Bremen?

Fynboerne kunne ikke udnytte det, selv i nogenlunde medvind. Det kunne de derimod på Als ved Ivan Hansen, der var Regionsvinder på sporten, og på Broager hos Heine Plath, der var regionsvinder på den åbne, endda med to duer. Stort tillykke til Jer begge. Det blev i øvrigt nogle rigtig vanskelige flyvninger.

I Region Øst var sværhedsgraden også høj. Her var regionsvinder på 93 Team Ruskov 081, og på sporten: Henrik Tang 071.

Region Nord havde bedre flyvninger fra Soltau. På 93 vandt Gjert Hole 086, og sporten til Claus Wormstrup 068. Altså begge regionsvindere i Frederikshavn. Sort tillykke til alle vinderne.

Vi havde jo også et par landsflyvninger, og de forløb egentlig ganske fornuftigt. Vinder på Overnatsflyvningen fra Karlsruhe, var Peter Andersen, 097 og på morgenslippet, Helle & Louis 046, endda med to duer – Flot, flot. Stort tillykke til begge vindere. I vores sektion var vinderne: på overnat: Michael Hansen 036 og den anden Ivan Hansen 240. Også stort tillykke til Jer.

 

I Viuf Haven gik det meget fint på sektionsflyvningerne. På sportsflyvningen fra Altona blev vi 1,7,9 og 13 i sektion, og på den åbne blev vi nr. 2,lige slået af Michael Th Larsen med et par sekunder. Det var dejligt at opleve. Vi havde også sendt 4 til sportsflyvningen fra Bremen. Her blev vores bedste nr. 11 i sektionen. Vi kunne faktisk heller ikke forvente mere med både afstand og vind imod os.

Ungeflyvningen fra Altona i sektionen gik til Torben Juhl 070, med hele 11 på stribe. Fint nok. Stort tillykke til både dig og Michael Th.

Lørdag eftermiddag blev jeg ringet op af TV- avisen i DR. De havde både læst på facebook og hørt, at vi har mistet mange duer i år. Efter en lille sludder besluttede vi, at de skulle komme søndag formiddag for at lave noget til TV – avisen på DR. 1.Det var nogle søde damer, og jeg tror, det blev til mange fine billeder fra mig. Følger i TV- aviserne på onsdag, så skulle I kunne se resultatet.

HJ.