Brevduen.

Jeg har selv haft det sidste hvide blad i hænderne i snart en uge, men når jeg forsøger at tale med nogle om dagsordenen til Repræsentantskabsmødet, så har mange slet ikke fået hentet bladet endnu. Jeg har betalt for at få mit sendt med posten. Det er billigere for mig end at skulle ind klubhuset for at hente det.

I formandens beretning kan jeg læse, at man i HB arbejder hårdt for at få det ændret. Jeg vil håbe, at man i alle fald finder frem til en løsning, så de, der har betalt for at have computer og internet, fremover kan læse bladet på DdB’s hjemmeside. Det vil også være værdigt for selve institutionen ”Brevduen”.

Ud over dagsordenen, formandens beretning og forslag til flyveplan, så finder jeg i bladet en meget velskrevet artikel om min største konkurrent gennem tider, Heinrich Plath 240, Gråsten. Han har igen i år taget for sig af retterne, og det til tider i en grad, så vi andre i sektion 32 nærmest er blevet blæst om kuld. Heine er et naturtalent med dyr og vel specielt fugle. Han er vel én af landets bedste også med papegøjer.

Det har altid været sådan, at vi andre skulle godt fra start i en sæson, så vi kunne have et solidt forspring til Heine, for når først han har fået sine enkehanner på sporet, så taber vi andre point hver gang. I 2012 var vi chanceløse på mellemdistancen, det var for tidligt han fik gang i de hanner. Jeg tror nok, jeg kender årsagen til hans lidt tøvende start, men læs nu selv artiklen, den er til at blive klog af. Du kan sikkert også finde en årsag, og Heine kender den også selv, men arbejdet med papegøjer i verdensklasse kræver meget tid, og nogle år er der nok blevet for lidt tilbage til duerne. Ja, til gavn eller held for os andre.

Det er Chris Christensen, der med sin sædvanlige velskrevne facon her giver os en god oplevelse, men det skinner også igennem, at han sammen med Heine til sidst har fået nogle af sine holdninger med, og det gør det ikke ringere. – Til lykke til Jer begge.

I går, onsdag var der igen træningsflyvning i Sydafrika, og Henrik Meldgaards ”Anne Line” plantede igen et flot dansk flag. Nu har hun efterhånden fløjet sig helt op blandt de øverste på es. Due listerne. Det bliver meget spændende at følge denne Gaston Van de Wouwer due her til sidst. Der er for øvrigt en bror til ”Anne Line” på auktion lige nu. Den sælges på lørdag i sektion 63, men den kan også ses på preauktion hos M&C, hvor der sluttes i aften.

HJ.