“Bulck Ægget” besejret.

Michael Th. Larsen er meget omtalt i øjeblikket for sine helt fremragende resultater i år. Hans træningsmetoder vækker opsigt, men også hans super ét års “Bulck Ægget” får spærret øjnene op. Fire lørdage i træk har den været hurtigst i Kolding området og endda regionsvinder fra den første Hannover. Derfor var det med en vis spænding, vi afventede, hvad den kunne i lørdags, hvor Michael havde mod til at sende den på Münster åben. Det blev til dens første nederlag.

Den måtte nøjes med 2. pladsen i sektionen efter Kaj Jeppesens sektionsvinder. Det var en meget vanskelig flyvning, hvor over halvdelen af de afsendte duer måtte tage søndagen i brug for at vende hjem, så selv om mange Bulck duer har vist klassen, så er den her helt i særklasse. Spændende at følge denne dues færden på de kommende kapflyvninger.

Jeg kan ikke lade være med at komme med nogle lidt nærgående kommentarer til flyvningerne i lørdags, og ikke mindst den løsladelse, som fandt sted. Både torsdag og fredag forud for flyvningerne fik jeg bange anelser for flyvevejret lørdag. Prognoserne for især temperaturerne i det Nordtyske var stærkt forskellig i forhold til dem, der blev lovet i det sydlige Jylland. Ingen tvivl om, at mange fronter kæmpede om magten i det område, som vore duer i DdB skulle flyve i. Det er sjældent gunstigt, og når nu varmen ville blive nærmest ekstrem, så må man da prøve at kompensere for det ved at slippe så tidligt som overhovedet muligt. Det mener jeg ikke skete. Det overskyede vejr, vi havde i Jylland tidligt om morgenen, burde ikke skræmme nogen for at slippe i det, allerede før kl. 6, skyfrie og flotte vejr på stationerne i Tyskland.

“BÆRBARHED” er et moderne udtryk lige nu. Jeg ved ikke altid hvilke relationer, det egentlig dækker over, men her i brevduesporten synes det relevant at bruge: Lad vore løsladelser være “BÆRBARE” resten af sæsonen, så vi ikke i lighed med sidste år mister lysten til at afsende.

Men stort tillykke til de, der alligevel gjorde det flot i lørdags.

I vores sektion var er på DdB følgende vindere:

90: Michael Th. foran Leif Petersen begge i 227.

94: Kaj Jeppesen foran Michael Th. begge i 227.

93: Poul Mc. Burnie 070 foran Kaj Jeppesen 227.

Vi havde også sektionsflyvninger fra Halstenbek, og her er 055 med i år. Derfor prøver jeg at analysere lidt på disse flyvninger med henblik en kommende udvikling i konkurrencevilkårene.

95 – sportsflyvningen:

område 1 – 070.

 1. Klaus Nissen.
 2. HC. Lind.
 3. Torben Juhl.

område 2 – 227.

 1. Tommy & Henning.
 2. Tommy & Henning.
 3. Michael Th.

område 3 – 055.

 1. Bente & Steen
 2. Tommy Gydesen.
 3. Tamar Al-Shamri.

96 åben flyvning:

område 1 – 070.

 1. Team Meldgaard.
 2. Team Meldgaard.
 3. Team Meldgaard.

Område 2 – 227.

 1. Holger Wittke.
 2. Holger Wittke.
 3. Holger Wittke.

Område 3 – 055.

 1. Walid Shamri
 2. Tommy Gydesen.
 3. Bente & Steen.

98 unger:

område 1:

Tre første til Klaus Nissen.

område 2:

 1. Arne Kjærgaard.
 2. Arne Kjærgaard.
 3. Michael Hansen.

område 3:

 1. Fand Dahham Faza Seghayer..
 2. Tamer Al-Shawri.
 3. Walid Shamri.

På alle tre flyvninger lå sektionsvineren i område 1.

Duerne kom fint på sektionsflyvningerne, så de er klar til næste weekend. Stort tillykke til alle vinderne i områderne.

For Bodil og mig i Viuf blev det igen en fin dag. Bodil bag gardinerne, for hun må ikke gå med gips i solen, men jeg var der, og blev vidne til, at Bulck duerne lagde ud med at blive 2-3-4-11 i området og 2-3-5- 14 på sportsflyvningen. Det var de to rb. hanner og to ét års krydsninger med de blå. Det var rigtig dejligt. På den åbne fik vi to rene Bulck duer først, men de manglede lige lidt i at blande sig i topstriden.

Fra Münster sport var vores stærke blå team til start. Selv om jeg havde håbet på lidt mere, så leverede de vel varen ved at blive 15-16-19 og 25 i sektionen. I betragtning af, at mange slet ikke fik duer hjem på dagen, så skal jeg skamme mig, hvis ikke jeg alligevel er tilfreds.

På den åbne Münster deltog jeg med én, og den fik sig fløjet i de 25 %. Bad Hersfeld havde jeg heldigvis fravalgt. Den sidste af mine afsendte var således hjemme omkring kl. 16 lørdag, så det er ikke p.gr. af mine duers hjemkomster, at jeg stikker lidt til løsladelserne.

Godt nok med en kort mellemdistance næste weekend.

HJ.