Dacapo på lørdag.

Vejrprognoserne kunne godt antyde næsten samme vejrforhold og vind, som i lørdags. Når man åbner for fjernsynet, så antydes der, at der vil falde meget vand på lørdag. Der kommer sikkert nok nogle byger, men dem slipper vi ikke for i øjeblikket, og det ser ud til, at de største mængder vand falder natten til lørdag. Måske vi skal lidt op ad formiddagen for at komme på god afstand af det tummelumske vejr, fredag. Prognoserne kan imidlertid skifte meget, inden vi når frem til lørdag morgen.

Vejrtypen er jeg imidlertid ikke bange for, så jeg vil nok atter engang ty til: Tøm slaget. Det er voldsomt, men det er nu og ikke juleaften, vi flyver med duer. Tilsyneladende er alle vores duer klar til DdB- flyvninger. Vores ét-års havde jo en fin debut i lørdags på sektionsflyvningen, over 50 % af dem var placeret i sektionen, men de får lige en tur mere i det regi. Også vores landsflyver får lov til at nøjes med vitessen, han skal jo være klar til næste weekends landsflyvning fra Baden-Baden.

Nu starter også 4 duers sportsflyvningerne. Skønt, det har jeg glædet mig til. Prisen på mellemdistanceduerne er sat op til 20 kr. Jeg bifalder i høj grad, at HB tager hånd om organisationens økonomiske trængsler nu, og jeg håber, at de finder relevante besparelser på andre områder. Jeg vil da gerne selv betale min kaffe og rullepølsemad, når vi til efteråret skal til regionsmøder.

Efter min sidste blog i mandags har jeg fået flere nænsomme skriv, om mit helbred kunne betyde et stop for mig i brevduesporten. Det vil jeg gerne svare på her. Jeg håber, aldrig at skulle stoppe i brevduesporten, dertil er den alt for stor en del af mig, men jeg bliver også nødt til at tage hånd om min situation og gå over til at være den ”lille brevduemand”. Det betyder, at jeg skal af med alle mine gamle duer, avlsduer såvel som flyveduer. Det vil ske på en online auktion hos M&C i november måned. Denne beslutning har jeg taget for et par måneder siden. Jeg vil så prøve at komme lidt videre med de unger, som kommer godt igennem et krævende træningsprogram her i sommer.

Vi er jo kommet godt i gang med sæsonen, og vi vil prøve at fuldende den. Det er altid meget drastisk at omtale helbredet, men den prostatakræft, som jeg blev behandlet for i 2009, har jeg ikke nogen direkte problemer med nu. Ellers ønsker jeg ikke at kommentere mit helbred.

HJ.