Dannebrog til tops.

The South African Million Dollar Race – Verdens største oneloftflyvning, er godt i gang med deres flyvninger. Team Trekanten (Michael Th. Larsen, Poul Jørgensen og undertegnede) udgør dette team, og vi har sendt 3 unger til dette oneloftslag. Og på lørdagens Hot Spot Car Race ll – 176 km fløj to af vores duer, CAROLINE P og ADORA helt i top. Individuelt blev Caroline P nr. 15 og Adora nr. 84 af de deltagende 3.500 duer. Denne præstation bragte dem helt til tops i Konkurrencen TWO PIGEON CHALLENGS. Her tæller nemlig de to bedste fra hvert team.

Når konkurrencerne dernede præsenteres på deres hjemmeside, så er det altid markeret med de pågældende teams landeflag. Det betyder meget for os danskere, for ude i den vide verden er der ingen, der kender vore navne, som f. eks Koopman i Holland.

Der er stort set flyvninger hver onsdag og søndag helt frem til finalen i slutningen af januar. Nogle af disse flyvninger er på lige fod med det vi kender fra MVL-cup nomineret som Hot-Spot flyvninger med temmelig store præmier. I Afrika med en bil i 1. præmie og 1000 dollars til hver af de 20 første. Der er også knockout på disse hot spot flyvninger, så det er spændende at følge med i her i vintermånederne. Der var over 7.000 duer i starten i Sydafrika, og nu 3.500 tilbage. Det er en svær sag. Der er ca. 80 danske duer tilbage ud af 148. Ligesom sidste år, så klarer de danske duer og dermed også flaget sig fremragende igen i år.

Man kan følge slagets gang på www.scmdpr.com

Vi er selvfølgelig både stolte, – og glade for heldet i Team Trekanten.

Og jo, nu kan der komme lidt større gaver under juletræet.

HJ.