Dapirace – 2018

På lørdag skal 847 unger kæmpe om årets Pokal fra Göttingen – ca. 400 km. Der bliver sikkert fint vejr med let modvind, så der er næsten garanti for, at de bedste kommer først over stregen.

Ved siden af den store konkurrence med duerne, så er der med start fredag  et festligt show. Det munder selvfølgelig ud lørdag. Der er mange boder: Gratis morgenmad, øl/sodavand, korn og biprodukter sikkert med flere gode tilbud, spil på duerne, Tombola, præmieoverrækkelse til vinderne af MVL-CUP 2018 samt til hot – spot vinderne i Dapirace.

Så er der naturligvis også salg af sønderjyske pølser, men allerbedst den skønne atmosfære, som hver gang omgærder dette stævne. Der åbnes kl. 9

Jeg har deltaget ved dette stævne siden dets start. Nogle gange har jeg ikke haft duer tilbage til finalen, men det har nu ikke generet mig. Jeg vil være med i atmosfæren og de første duers hjemkomst.

I år har jeg været heldig og har 3 duer med i morgen. De er godt nok ikke kommet så godt på alle træningerne, men måske bliver det deres dag i morgen.

Jeg laver et lille ref af stævnet – på søndag.

 

HJ.