Der er lidt uldent vejr i øjeblikket.

Der falder store mængder regn, men meget lokalt. Det er vanskeligt at være løslader, men jobbet skal jo bestrides. De gjorde det flot sidste uge i Münster, hvor duerne skulle tidligt ud, før dårligt vejr indfandt sig. Derfor var det også særdeles klogt at slippe det store åbne slip først, og så kun bruge en halv time, inden vores sportsduer skulle af sted.

Efter min vurdering ser vejret en smule mere medgørligt ud til lørdag, især fordi vinden vil komme fra vestlig retning, måske sydvest i Osnabrück, og måske også i Bremen. – Det betyder medvind for duerne, og det kan de nok også lige trænge til. Fredag ser ganske umulig ud, så overnatningsflyvningen kunne måske godt være tjent med et lørdagsslip.

Her til morgen havde jeg en ekstra snak med især mine enkemænd. Det plejer jeg at gøre. De får et par jordnødder. Det var dog lidt pinligt, for nogle af vores gamle koryfæer var fraværende. Vi har ikke fået due hjem siden lørdag kl. 16. Der mangler syv. Det gør ondt, for nogle af dem har jeg talt med i 3 år, sådan lige før afsendelse.

Det har været en hård uge. Alt bliver vendt i i hovedet, selv om natten, gennemgår man alt forud for afsendelsen.  Jeg synes, at jeg havde advaret mig selv. Mange års erfaring advarede mig, og det gør den også til Osnabrück, men jeg vil jo gerne være med, så derfor deler jeg lige over. Min lyst til at være med gør, at vi sender 4 på Sportsdueflyvningen, og erfaringen tilgodeser jeg ved ikke at sende på den åbne. Det har jeg det bedst med lige nu.

Det har ikke været vejr til at træne ungerne i denne uge. Vi håber på lidt anderledes vejr fremover.

Jeg har også kigget lidt mere på resultaterne fra i lørdags. Michael Larsen, som jo florerer på face book, gjorde mig opmærksom på meget flotte præstationer hos M&C i Aalborg. 4 gange sektionsvinder på samme dag. Det er rigtig flot. I sidste uge blev de jo nakket lidt af deres eget satellitslag, Marius & Kerstin. Ja, det går da helt pænt norden fjords og sønden fjords.

HJ.