Det er igen torsdag!

Hvis det kommer til at passe, det metrologerne siger og viser på kort, så må vi nok hellere samle til DdB på fredag i stedet for i dag. Søndagsvejret ser meget bedre ud i Tyskland.

Så langt er vi ikke nået i udvikling, så vi bliver nok nødt til at håbe på, at prognoserne ændrer sig igen. Gør de ikke det, så kan vi lade duerne stå til søndag, selv om det er pokkers dyrt. Det er ikke let at være DdB. Kig blot på bagsiden af de hvide blade, der kommer i øjeblikket.

Og så skal vi mødes i august for at komme med ideer til de næste to år. Mon ikke vi skal have en hel ny transportform, som flyvningerne så skal rettes ind efter. Måske skal sektionerne tage sig af de korte mellemdistancestationer i DdB, eller skal DdB overtage alle korte flyvninger? Det kan kun lade sig gøre, hvis man får en ny transportform, hvor der kan samles op om fredagen og slippes lørdag.

Dette være ikke en kritik af HB, men kun en måske brugbar idé, for man kan ikke fortsætte, som det kører i dag.

Men tilbage til nutiden. Jeg sender nok en hel del med til Minden. Jeg har troen på, at Villy og co. ikke slipper, før vejret er i orden, og det vil i øjeblikket betyde, at det ikke regner ret meget. Frisk vestlig vind er der nok af i øjeblikket.

Jeg har lige fundet et billede af den helt store stjerne i øjeblikket. Han erstatter let de flotte damer ude i reklamerne, og så tror jeg, han bruger Sedochol, godt til at rejse (duerne), når de har været på en hård tur.

 Sedochol

HJ.