Det gik som ventet…

Vi fik vel alle nogle gode kapflyvninger, men også med en vis sværhedsgrad. Østenvinden fik indflydelse på halen af hjemkomster, så vi kunne få lysten styret også om eftermiddagen. Nogle mangler vel endnu, men ikke mange.

Garlstorf for både sport og åben blev atter en ren opvisning af Team Meldgaard i Aabenraa. På sportsflyvningen, hvor der kun må medsendes 4 duer, gjorde de samme 4 duer – heraf 3 Van Den Bulck duer – rent bord for tredje uge i træk, og førsteduen nr. 29 – Van Den Bulck – sektionsvinder for tredje uge i træk. På den åbne havde slaget de 9 første i sektionen og også her med en Van Den Bulck som sektionsvinder.

Man kan fristes til at mene, at vi andre i sektionen bare er for ringe. Vi kæmper alle i både Kolding og Vejle for at yde en værdig modstand, men det er bare sådan, at specielt i østenvind går flokkene ned i fart op gennem Sønderjylland, og vi kan ikke hamle op med Aabenraa. Vores hastigheder er dog fuld på højde med, hvad der bliver fløjet i nabosektionerne. Vi må blot erkende og acceptere, at ham Henrik med sine fremragende Van Den Bulck duer er i en klasse for sig.

Nu har vi jo heldigvis vores område opgørelser, hvor vi har en chance for at gøre os gældende, så her kommer disse opgørelser fra sportsflyvningen, hvor der er 4 fine præmier:

Område Gråsten:

  1. Klaus Nissen – 3. gang i træk – flot Klaus.
  2. H.C. Lind
  3. Johnny Plath
  4. Günther Rostermund.

Område Aabenraa:

1. Team Meldgaard

2. N & P Rieder

3. John C Engel

4. Meldgaard & Jeppesen

Område Kolding:

1. Holger Wittke

2. Michael Th. Larsen

3. Tommy & Henning

4. Arne Kjergaard

Område Vejle:

1. Tommy Gydesen

2. Fahd Dahham Fasa Seghayer

3. John Madsen

4. Jørn Hedensted.

Stort tillykke til alle vinderne.

Resultaterne i Viuf haven var lidt bedre end i sidste uge. Ikke mindst opløftende præstation fra en ét års søn af “Super 2410” – som i år går og plejer sin vingeskade fra sidste år. Den unge han blev nr. tre i Kolding området mod 175 afsendte. Han har siddet ganske flot fremme hver lørdag i år, så måske har han arvet faderens super evner.

Min træningspartner, Holger Wittke, er kommet flot fra start og vinder således både sport og åben i Kolding området.

Jeg læser, at Lasse Rasmussen fortsætter sin dominans med sine Van Den Bulck duer i sektion 35. De 9 første i sektionen fra Halstenbek – Stærkt Lasse.

Er vi ikke nået dertil, at vi inden, vi slumrer ind i aften, lige beder om vestenvind til på lørdag.

HJ.