Det regner, og det er lummert.

Jeg sider her og skriver, men jeg kan både følge og høre regnen uden for ruden. Jeg har lige kigget lidt på vejrudsigten, som dog ser bedre ud end i sidste uge. Regnbyger slipper vi ikke for, men med vinden i sydvest kan det vel ikke gå helt galt. Nordjyderne må være tæt ved at miste pusten, men jeg ved, I er seje, så op på hesten og få sendt lidt duer.

Jeg synes vores egne duer er kommet godt over det lange ophold i kurven i sidste weekend. De kom også fint fra træningen i går, så jeg sender stort set alle kampdygtige til Soltau. Det er jo også næst sidste weekend med kapflyvninger i år. Her i Kolding har vi Kaj & Michael meget flot fremme til næsten alle mesterskaberne. De har haft en super sæson, og jeg håber, de klarer de sidste par lørdage i fin stil. Mange andre steder er der slag, som ligger godt til, så generelt er det meget spændende. Alle kan imidlertid ikke vinde, men det er stort at være med i slutspurten.

HJ.