Det triste fortsætter.

Så gik det igen ud over Region Syd. Hannoverflyvningerne nærmede sig en katastrofe. Duerne har åbenbart haft svært ved at orientere sig ved starten i Hannover. Der har nok ligget en front i området, som har generet deres GPS.

Sådan en situation er svær at forudsige, for den kan være der i både gråvejr og strålende solskin, men det var slet ikke det, vi havde brug for. Duerne kom ud i mange timers flyvning, og den dårlige forberedelse på grund af dårligt træningsvejr i foråret har forhindret dem i at være optimalt forberedt med tilstrækkelig med km. i vingerne, som vi siger. Jeg havde på fornemmelsen, at det lovede vejr på ruten godt kunne have tilskyndet en forkortelse af afstanden f. eks til Garlstorf. Her fløj vi sektionsflyvning fra, og det gik noget lettere, selv om der også var spredning i hjemkomsterne her.

Ved lukketid lørdag, var der end ikke hjemkommet 1/3 af de afsendte duer, og måske er vi i skrivende stund kun oppe på halvdelen. Desuden er de hjemkomne temmelig slidte, så de skal have rimelig med hvil, inden næste opgave, som lige nu ser svær ud: Osnabrück i østenvind.

Vores forening tog sig pænt af nogle topplaceringer: Michael Th. Larsen scorede således regionsvinderen på sporten fra Hannover med topduen “299” – sektionens topesser på sportsflyvninger sidste år. Holger Wittke tog sig af sektionsvinderen på den åbne Hannover. På sektionsflyvninger fra Garlstorf landede sektionsvinderne i det sydlige: Sporten hos Egon Nissen, 240 Gråsten, og åben hos Meldgaard & Jeppesen. Stort tillykke til jer alle 4.

I Viuf kunne vi stort set kun glæde os over det pragtfulde vejr, og måske også, at jeg havde valgt Hannover åben fra. På trods af, at jeg havde sendt vores fire topper til Hannover sport, så kom der ingen på dagen, først i dag kl. 7 – 9 og 12 kom der tre. Det var nu godt nok af hensyn til den videre færd i sæsonen. Det var alligevel en noget anspændt søndag formiddag, for vores topdue “1010” var først hjemme kl. 12.

Vores Van Den Bulck duer havde igen fornuftige hjemkomster på sektionen. To var vores første på den åbne som nr. 14 og 15/401 duer. Meldgaard & Jeppesen havde også gode Bulck placeringer med nr. 2 og 3 i sektionen på sportsflyvningen.

En weekend fyldt med følelser, og hvad så, kan vi se hen til det igen i næste weekend, når vi skal Flyve fra Osnabrück?

HJ.