Duerne på overarbejde.

Vejret bliver ved med at drive gæk med os. Det gjorde det også i en vis grad sidste år. Skal vi til at indrette os efter et ændret vejr?

Det var svære flyvninger for jyderne i lørdags, og i dag blev det faktisk helt ekstremt for sjællænderne. De flyver nærmest endnu. Der sidder mange duer derude efter denne weekend. Normalt er det mest Region Syd, det går ud over, men nu kom Region Øst også med. Det må sætte hjernecellerne i gang.

Jeg må begynde med Region Øst. Deres flyvninger i denne weekend ligner mange af vores flyvninger fra Osnabrück. Det er ikke rart, og jeg håber, I når at få flere hjem i aften.

Jeres regionsflyvning på 93 blev vundet af Poul E Meulengracht. PM ville sikkert nok veksle det resultat for en mere normal flyvning., men det er altid stort at vinde den dag, det er ekstremt, så stort tillykke PM.

På sporten gik sejren til Tobias Bauer i 059, og det er lige så flot, så også et stort tillykke til dig.

I Region Syd var der atter en triumf til Th. & Poul Petersen i Svendborg. To duer i front på den åbne flyvning. Og på sporten en sejr til gode gamle Heine Plath i 240. Stort tillykke også til Jer.

I Region Nord er der dobbelt sejr til Gert Middelbo 237 på sporten. Den er god til MVL cup, hvis du ellers køber deres korn. På den åbne var der sejr til Hans Petersen 142. Stort tillykke til Jer begge.

På min vej rundt i resultaterne falder jeg over Carsten Lindhardt i Esbjerg, som har de tre første i sektionen på sporten. Den er også god til MVL cup.

I mit nærområde klasker min nabo Holger Wittke alle i sektionen på åben.  Det er foran alle de østlige, og det samme gør Jørn Hedensted, Jelling i sektion 33. Det er virkelig resultater, jeg har respekt for.

I Ålborg vinder Brian Jensen 053 både sport og åben, og det skal du have ”UGENS ROSE” for, stort tillykke til dig.

I Viuf haven var vi lidt spændte efter sidste uges gode resultater. Godt nok var der vestlig vind, men den berømte sæk kom længere og længere ned over hovedet, som dagen skred frem. Eneste lyspunkt er, at vi fik alle duer hjem.

Jeg vil slutte med at sende dyb medfølelse til duemændene på Sjælland, og sådan set også til deres løslader, som naturligvis ikke har villet det her, og det er uhyggeligt svært i Tyskland i øjeblikket.

HJ.