En god Antwerpen.

Efter en ganske god flyvning fra Antwerpen. Kan den vel overleve de næste 20 år med. Det var godt, at løsladerne ventede til vejret var i orden. Det kom også til at holde stik, at lørdag var den eneste dag med godt flyvevejr. Alle dagene omkring lørdag har været ganske umulige.

Ungeflyvningerne kom også godt i gang i alle tilfælde i vores sektion.

Antwerpen betragtes af mange som kapflyvningernes ”juleaften”. Derfor er der også noget særligt over at blive regionsvinder. Flotte præmier og ekstra pengegevinster.

De var som følger:

Region Syd: Meldgaard & Jeppesen 070 – også landets hurtigste.

Region Nord: West & Vinther 031

Region Øst: Tuncher Sahin 225

På 94 flyvningerne var det:

Region Syd: Thorkil Thomsen 070

Region Nord: Team Eilif 053

Region Øst: Team Lentz 049

Stort tillykke til Jer alle.

På min jagt rundt i sektionerne måtte jeg til Sjælland for at finde en kandidat til ”UGENS ROSE”. Det lykkedes hos Jenny og Freddy Nygård, som vandt begge stationer i sektionen. Super flot og et stort tillykke til Jer.

Hos os i Viuf haven var der faktisk størst spænding om ungeflyvningen, den første i år. Vi havde medsendt 16 og fik 15 hjem på dagen. Vi vandt ikke, men det betyder nu heller ikke noget, når bare de kommer pænt hjem, og det gjorde de. Vi havde også trænet meget med dem. Vores gamle duer klarede sig flot på sektionsflyvningerne, hvorimod det var lidt smalt fra Stendal.. Antwerpen var vi jo ikke med på.

HJ.