En skøn og nem flyveweekend.

Det gik rimeligt stærkt. En solid syd vestlig vind er guf for duerne, og store hastigheder blev resultatet. Størst 1746 hos Jan Qvortrup fra Henstedt.

Langflyvningen i Jylland fra Dresden forløb rigtig flot og Louis i Horsens nåede over 1300 mpm. Konkurrencemuligheden for slagene i den vestlige side af sektionerne var igen mere eller mindre umulige. Den eneste i vort område, der gang på gang kan klare sig i top alligevel er Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa. Ud over topplaceringer på de gamles flyvninger, så dominerede de sammen med Uwe og sønner i Aabenraa, totalt ungeflyvningen i DdB fra Soltau. KE. Brøgger er også et meget stærkt slag i Aabenraa, der kan være med, selv om vinden er imod.

Duerne kan bare godt lide den vind, og de ser helt anderledes friske ud i slaget om søndagen, når de har været ude i den slags vejr.

Vi afsluttede sæsonen med sektionsflyvninger i går fra Garlstorf 263 km til vores slag. Det gik godt for os i Viuf. Vi havde held til at vinde Grand Prix mesterskabet på 4 – duers flyvningerne. Det har været en meget spændende konkurrence med meget dygtige konkurrenter: Michael Th. Larsen og KE. Brøgger. Der bliver hele året brugt de ypperste duer. Vi har især brugt vores gamle stjernehun 1201 og hendes datter 1210. De har begge gjort det flot og hver været sektionsvindere. Det er hovedsagelig 255 – linje i kryds med Flor Engelsduerne. Et lille stænk fra vores superavlspar hos Henrik Meldgaard 1100/2409. Vores gamle 1325 har også deltaget flot nogle gange, samt en ét års 1201. Vi havde én med i Dresden, 1306. Han blev nr. 7 i sektionen og vinder i foreningen. På sporten i Ddb fra Soltau blev vi nr. 8 i sektionen og vinder i foreningen. Det var egentlig rigtig stærke resultater, når man tager vinden i betragtning.

I næste weekend skal alle vores duer med til Hannover for at slutte sæsonen.

HJ.