En usikker omgang i lørdags.

Vejret i Nordtyskland var slet ikke venligt. Vi blev nærmest presset op i Hamborgområdet, og lørdag morgen var det også ved at dø ud. Vi fik dog sluppet i sidste øjeblik, og det kom nok nærmest til at gå ud over Altona åben for region syd.

Nordjyderne havde et flot vejr i Jylland at boltre sig i, mens sydjyderne igen må sande, at Nordtyskland meget ofte har et meget svært vejr til dueslip.

Duerne klarede det dog fornuftigt, kun Altona blev meget svær og underlig med mange duer ude i det fri ved mørkets frembrud, ca. 1/4.

I syd gik regionsvinderen på sporten til en god gammel høvding i sporten: Ingolf Lauesen i Varde, nu medl. i 027. Stort tillykke til dig Ingolf, forhåbentligt får det dig til at fortsætte nogle flere år.

Den åbne gik til en tidligere dansk mester, Tommy Gydesen 055. Også stort tillykke til dig.

I vores sektion gik sejren, med to duer til John Engel 070, Flot John. Sporten gik til Meldgaard & Jeppesen med samme due, som i sidste uge. Også stort tillykke til Jer.

Jeg kan fortsætte med at lykønske M & J, for de vandt begge flyvninger fra Zarrentin i sektionen.

I nord gik alle topduerne ud til vestkysten. Regionsvinder på sport var: BRDR. Nielsen i 172, og den åbne til Bjarne Nielsen 172.

Her hjemme i Viuf haven gik det udmærket. 1201 og søskende igen med i front, men fra Altona åben fik vi kun én med fremme, resten havde en hård dag, og desværre mangler vi stadig vores tophan 1204. det er trist, men mange andre mangler ligeså.

Han skulle have været med til Gotha næste lørdag, og den anden, der var udset kom halv ti i aftes, så jeg kommer nok ikke med i DdB næste lørdag, for Münster i solid østenvind og varme er ganske enkelt for farlig.

HJ.