Endelig: Ens bønner er blevet hørt.

Sidst ønskede jeg mig en uge med dejligt vejr og vind fra vest. Det har vi fået, og det lover de også til lørdag. SKØNT! Jeg har fået trænet både gamle og unger, og det har været en succes. Nu har jeg flere af de ét års klar til på lørdag. Specielt ser det ud til, at mine høgeangrebne hanner er faldet til ro og kommer perfekt på træningerne.

Tommy er også ved at vende tilbage til et lidt mere normalt liv efter en meget svær tid med medicinforgiftning.  I går var vi til samtale på kræftafdelingen på Vejle Sygehus. Der har vi nu holdt til i 8 år. Det var meningen, at de ville starte en kemobehandling af ham. Det var vi meget imod ganske enkelt af den årsag, at han slet ikke var klar til mere belastning. Det var de nu blevet enig med os i. Så den proces skal ikke sættes i gang lige med det første.

Efter nogle hårde flyvninger specielt i Region Syd de sidste par weekender, så kommer den korte mellemdistance som kaldet fra himmelen. Vi skal flyve fra Garlstorf, og det er en stor chance for at pumpe noget selvtillid i duerne. De lover godt nok om en noget frisk vind fra nord vest, men den kan duerne godt lide at flyve , så få nu duerne af sted. Hvis ikke de lige har overnattet i flere dage de foregående 14 dage, så vil de elske at være med.

Løsladerne glæder sig sikkert også til at få tanket lidt selvtillid. Det har ikke været let for dem indtil nu.

Der er mange D-vitaminer i solens stråler, så få nu taget noget af dem. Det er godt for Jeres knogler og humør.

HJ.