Endeligt opgjort.

Så foreligger en officiel præmieliste over sektion 32’s flyvning fra Osnabrück – åben. Det var, som bekendt her i Kolding, vi kludrede i det ved en ompakning. Det indebærer, at alle duer fra 063 Dana er diskvalificeret. Jeg har stor medfølelse med medlemmerne i 063. Det er som at få et slag med en forhammer, men også de medlemmer fra 036 og 227 – Kaj & Michael, Evald Christensen og Lars Jensen, som var uheldig ved denne ompakning har jeg stor medlidenhed med. Det er nu et overstået kapitel, og jeg håber, det aldrig gentager sig igen.

Den endelige sektionsvinder var at finde i vores forening i skikkelse af Kaj Jeppesen, vores nybegynder, som flyver med gamle duer for første gang i år. Han var også tæt på at vinde sektionsflyvningen, så han er i det hele taget kommet fornemt fra start. Hans ildhu og flid lod dog ane, at han ville få duer i front på ét eller andet tidspunkt, men at det skulle ske allerede nu er meget flot. Kaj er i øvrigt lillebror til Svend Erik Jeppesen ”Dino”, den ene i makkerskabet Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa. Råd og duer fra den kant har naturligvis hjulpet det godt på vej. Til lykke Kaj. Vi glæder os alle på dine vegne og til de pølser og øl, du har stillet i udsigt i klubhuset i aften.

Vejrprognoserne for i morgen ser noget bedre ud i dag end i går, så lad os håbe, at det fortsætter med at gå den rigtige vej.

HJ.