Endnu en lille ny due.

Karl Christensen i Aalborg har haft en forrygende sæson. Det skyldes især et super avlspar, bestående af en GABY han og en KAASBOER hun. Der var nogle unger af slagsen til salg på M&C, og en lille skøn bb. hun kunne jeg slet ikke stå for. Jeg har også brug for sådan én til min dejlige han fra Meldgaard efter 1023 og 3221. Det bliver godt, og jeg glæder mig til at få hende hjem fra Aalborg.

Det er ikke bare Corona der driller, i disse dage, det gør vejret også, så træning af duer er ikke så let. Jeg var dog med Mich. Th. og Holger Wittke til en træning fra Grænsen i lørdags. Michael gav os en rigtig lektion. Hans 40 enkemænd er virkelig skarpe allerede nu. Det blev dog en lidt vanskelig tur, som endte med at duerne kom i små enheder. Jeg havde faktisk kun hanner med, da hunnerne skulle lægge om eftermiddagen. Mine to rødbåndede Van den Bulck hanner var igen imellem de første – skønt, når jeg har satset en hel del på disse duer. Vi nåede hos alle tre helt hen til aften før den sidste ankom.

Det er meningen, at vi skal flyve dernede fra, hele foreningen på lørdag, men vejret ser ikke så gunstig ud endnu. Vi skal have prøvet alle systemerne af, inden vi forhåbentlig må komme til Tyskland i næste weekend. Vores ældste unger har rigtigt fået smag for at flyve. De trækker væk over en time, hver gang de er ude.

Ja, den er lige i min smag og med skarp kapflyvning i generne.

HJ.