Er vi født under en stjerne?

Eller er det fordi vi har lidt held til gode fra sidste år. Rigtig gode flyvninger i lørdags. For de med de lange afstande blev det måske lidt rigeligt varmt, og det betød også en super dag for slagene med de korteste afstande.

I vores sektion vandt Johnny Plath på Broager den åbne flyvning med 1448 mpm. Det var også regionsvinderen. Sportsflyvningen blev vundet af Meldgaard & Jeppesen med 1445 mpm. Det var også regionsvinderen. De havde også nr. 2 og 4 i sektionen, så da de også vandt begge sektionsflyvningerne får de ugens ”Rose”- stort tillykke, også til Johnny Plath.

I sektion 31 var der flotte præstationer af Brian Petersen 209, som bl.a. vandt den åbne flyvning med 1351 mpm. Sportsflyvningen blev vundet af Hans Chr. Pedersen også fra 209, – med 1341 mpm. I øvrigt var der pænt spredte resultater på Fyn. Kun de allerøstligste havde det naturligt svært.

I de vestlige sektioner 41 og 42 var der naturligt pæne resultater. I 41 vandt team Nicolaisen, Tinglev sportsflyvningen med 1435 mpm og Kasper & Viggo, Ribe den åbne flyvning med 1411 mpm.

I 42 gik sejrene til Reint van Koldam med 1404 på den åbne og Vivi & HH. med 1410 mpm på sporten.

I 33 var der sejr til Jørgen Dalgård 183 og Tommy Gydesen 055 med 1365 og 1346 mpm.

I 34 vandt Jan Rasmussen 097 den åbne med 1290 mpm og Torben Mortensen 246 sporten med 1255 mpm. Han havde i øvrigt de tre første i sektionen. Flot! Flot!

Mens vi fløj fra Stendal, så fløj Region Nord fra Henstedt. Her landede begge regionsvindere i Brande hos henholdsvis Gert Middelbo og K B Sørensen. Tillykke til jer to.

Region Øst fløj fra Soltau, og det gav store udfordringer for duerne med rimeligt meget modvind. Jeg blev i går ringet op af Erik Henriksen, 059 Søllerød, som lige ville fortælle mig, at den hun efter ”255”, som han købte for en del år siden nu igen havde en søn som regionsvinder fra Soltau. Dejligt at høre.

Normalt taber duerne i hastighed op igennem Region Syd. I lørdags var det helt grassat. Duerne nåede grænsen med langt over 1400 mpm, men så gik de åbenbart over til at udføre svæveflyvning resten af vejen op. Det var sikkert varmen, som var den største årsag. De faldt og faldt i hastighed, og så er det katastrofalt at ligge med den længste afstand. Det gik således ud over os i Viuf. Vi havde godt nok 7 med i front på den åbne flyvning og 2 på sportsflyvningen. Ingen nordfor fløj hurtigere, men vi må tage til takke med nærmest bundplaceringer i sektion 32. Vi er ved at køre trætte af denne umulighed for vores duer. De gør det aldeles fremragende, men bliver stort set til grin, næsten lørdag efter lørdag. Hvis ikke HB v. Erik D, Villy og Peter A, som jo kender til disse problemer, snart får samlet sig til at komme med løsningsforslag, så eksploderer moralen i den nordlige del af sektion 32.

HJ.