Et par ord til dagsordenen på lørdag.

Først vil jeg rose Pia for sin skriftlige beretning. Der kommer nok lidt til mundtlig på dagen.

Så har jeg kikket lidt på forslagene til lovændringer. jeg synes vældigt om forslagene til at ændre HB til 7 medlemmer, også fordelingen af mandaterne er i orden.

Jeg er meget begejstret for 224s forslag om et digitalt brevdueblad fremover. Så kan vi se bladet på DdBs hjemmeside så snart, det er færdigt. Som det foregår nu med Post Nord, står det slet ikke mål med omkostningerne ved at trykke alle disse blade, og den tid vores forretningsfører kan spare ved at følge 224s forslag. Det burde vel også ordnes, så de medlemmer i foreningerne, der slet ikke har mulighed for at se det digitalt, kan få et trykt blad. Hvis man blot kan vælge, så vil der være mange, der vælger begge dele, og så forsvinder en stor del af besparelsen.

Jeg kan godt lide HBs forslag til kapflyvningsplan. Der er dog nogen, der ønsker nogle ændringer, hovedsagelig længere afstand på nogle weekends ønskes. Hvis ønskerne ikke øger udgifterne til transport, så er det vel i orden. Ét forslag vil jeg dog helst være fri for. Det er 073 og 220, der ønsker vores første langflyvning i Region syd ændret fra Göttingen til Gotha. Der er mange, der gerne vil i gang med at flyve langt, og for dem er det skønt, hvis deres duer kan komme lidt mere blødt i gang. Maraton folk og andre fanatiske langflyvere skal da nok nå at komme ud på afstandene, og I vil vel gerne have nogle flere i gang med at flyve langt.

Og til mesterskaberne. Jeg kan godt lide HBs forslag. 242, Brøndbys forslag om beregning i regionerne kan jeg ikke være med til. Jeg har hele tiden haft den opfattelse, at man skal beregne i så små områder som muligt, og konkurrere i så store områder, som muligt. Ja, ja, 242s forslag ville være ren guf for min sektion, men sådan spiller klaveret ikke. o74s forslag er fint, men det burde også her være 4 ud af 5 på langflyvningerne. Sådan er det jo til langflyvermesterskabet.

Så kan jeg godt forstå forslaget fra 046, Horsens. Med den facon, som Jylland har på den anden side af Vejle, så er det nærmest umuligt for Horsens at klare sig mod Vejle. Horsens foreningerne har udholdt den ulighed i mange år, så jeg synes, det er på tide, at de slipper for plageånderne i Vejle, og vi vil meget gerne have Vejle tilbage til sektion 32.

Så når jeg frem til mit hjertebarn. Jeg har i mange år anbefalet, at vores duer på mellemdistancen slippes i regioner. Disse flyvninger har normalt ingen sværhedsgrad som gruppeslip eller mindre. Duerne flyder hjem i store flokke uden den store modstand, når de slippes i grupper. Det gør de ikke i regionsslip. Her er der en chance for de bedste duer på dagen til at gå i top ,selvom deres hjemsted ikke er ved stimernes rute.

Jeg glæder mig til både fredag og lørdag på Pejsegården.

HJ.