Evaluering.

Nu er der gået nogle dage siden auktionen i haven. Det er rart nok lige at få det lidt på afstand, samtidigt med, at man forsøger at analysere showet. Jeg kan lige så godt give det hele den betegnelse, for jeg kommer ikke til at arbejde med duerne mere. Det har jeg indfundet mig med, selv om det naturligvis har været svært at sluge.

På afstand af det hele, så gik det stort set, som jeg havde håbet. For en gangs skyld var lørdagsvejret så godt, at man kunne ønske, vi havde haft det hver lørdag i sæsonen. Alle fremmødte gav udtryk for at hygge sig og nyde det sociale samvær. Priserne på duerne var gode. Det var nok også den bedste ungesamling i flere år, kun handicappet af kønsfordelingen, der viste 16 hanner og kun 2 hunner. Det kunne naturligvis have været bedre, men når man arbejder med Bulck-duer, så er det tendensen.

Der var stor interesse for ungerne efter mine nyindkøb af Sagan-duer. De er eftertragtet på hele kloden, og jeg havde også glædet mig til at arbejde dem ind på mine egne. Jeg prøvede i første omgang at sætte dem ind på temmelig rene Kittel-duer. Det faldt godt ud, så derfor blev disse unger også de dyreste på auktionen. Man skal huske på, at disse Sagan-duer er en videre udviklet linje af Bulck-duerne. Jeg har først indkøbt dem inden for det sidste år, så jeg har ikke prøvet at flyve med dem. På Meldgaard/M&C avlsslaget har de imidlertid  produceret virkelige topduer.

I får her billedet af mine to, som har avlet ungerne på auktionen.

En meget skøn han, som kommer med på auktionen hos M&C d. 30 okt.

Meget velbygget hun. Kommer også på M&C.

HJ.