Finaledagen.

Så slutter det, og de, der får held til at købe, kan glæde sig til at afhente due eller duer, som virkelig er i toporden og lige klar til vinteravl, hvis de skal bruges til det. Det er mit håb, at mine duer kan bidrage til gode oplevelser, hvor end de kommer hen.

Det gør selvfølgelig ondt lige nu, men jeg er glad for, at der er vist stor interesse for vores duer, og jeg ønsker held og lykke til de, der i aften får det sidste bud. – En stor tak skal lyde for de meget venlige skriv, jeg har fået, mens auktionen har stået på.

Tommy bor ikke hjemme mere, men han er altid ude ved duerne, når han er på besøg. “Wit Kopje”, som han her står med, samt “Tommy ES”, har i de senere år været hans stjerner. Han elsker meget brogede duer. Heldigvis er hans kærlighed her i sommer også faldet på en skøn meget broget hanunge, som i øvrigt er søn på “Regionalen”485.

Hvis han overlever vinteren, så fylder han til foråret rundt – 20 år. Han er ikke så bevægelig mere, så han og jeg kan vralte i takt på fodergangen.

Efter aftale med M&C kan der også afregnes direkte ved afhentningen.

HJ.