Fint vejr på lørdag.

Hvis prognoserne holder, så får vi igen en fornuftig vejr flade på lørdag. Der meldes om lyn og torden, men det er først om eftermiddagen. Jeg håber, at dis og tåge holder sig borte, så duerne kan komme ud omkring kl. 6.

Vores duer kom rigtig godt i lørdags, så der bliver ikke ændret så meget på holdene. Langt flest med på DdB.

Generelt har vi fået en super start, og jeg har naturligvis noteret mig, hvad vi har brugt til duerne. De har hele tiden fået Gerry Plus med sorte majs. De sorte majs skulle være mere energiholdig, og jeg kan sige, at det ikke har sat farten ned på vores duer. Vi fortsætter med denne blanding et stykke tid endnu. Duerne har fået rødbedesaft i vandet næsten hele ugen. Ved hjemkomst får de stadig BS og Belgasol.

De har været på 40 km træning i går, onsdag. Det gik fint, men hastigheden var nede på 1000 mpm. Duerne har fløjet den station utallige gange, så den vedvarende vind fra nordøst og varmen sætter nok farten noget ned.  De skulle også have haft turen tirsdag, men da var vi optaget af andet gøremål. Det ser ud til, at denne vind er vedholdende, så duerne har godt af at øve sig i den.

I dag var vores ældste unger – 17 – på første træning, 5 km. De var lidt længe om det, men kom alle i samlet flok. I morgen står den 9 km. Vi har en lift yngre flok på 19, og den flyver ret meget nu, så om ca. 14 dage er det deres tur, til at komme i gang.

Få nu gang i alle duerne. Det er for sent juleaften.

HJ.