Fint vejr til lørdag.

Ifølge Wetteronline, så vil vejret være smukt i alle tilfælde i den øverste halvdel af Tyskland. I sidste uge var det kun i den nordlige del, det så fornuftigt ud, men der var alligevel problemer af nærmest usynlig art. Instabil luft og ionisering i fronterne formentlig på grund af det meget ustabile vejr i den sydlige og østlige del af Tyskland gav store vanskeligheder for de sydligst slupne duer.

Det ser ud til at blive meget bedre på lørdag, så vi skulle få nogle gode flyvninger.

I Region Syd kom mange duer først hjem søndag morgen og formiddag, men der mangler desværre rigtig mange endnu. Jeg vil mene, at man kun skal tænke på at sende duer igen, som var hjemme på dagen. Selv om de sidst ankomne måske ser friske ud, så behøver de mindst 14 dages rehabilitering, måske tre uger.

Vores sektionsflyvning fra Sittensen har sat mange ar. Der mangler netop fra denne station mange duer endnu. Her hos os mangles 5 ét-års fra denne flyvning, og med ”Star Wards” i Sverige har vi stadig 6 ”huller”. Det betyder også, at vi ikke kan stille duer til start i DdB og endda må nøjes med en begrænset afsendelse på sektionsflyvningerne. Vi er nødt til at have lidt styr på slaget, nye mager, reder osv. Vores duer var her til morgen på den første og eneste træning i denne uge på 40 km., og det gik fint.

Mit håb for weekenden er, at det flotte vejr kan nydes sammen med nogle flotte flyvninger.

HJ.