Fleksibilitet.

Så fik sektionerne vist den store fleksibilitet. Der blev fløjet både fredag, lørdag og søndag. Alle tre dage med en habil vestenvind, men med mere eller mindre regn. Bedst var vejret nok fredag og søndag, men med tidlige slip lørdag gik det også fornuftigt for de sektioner, der brugte den dag.

Vi brugte fredag og fik nogle rigtig gode flyvninger med hastigheder omkring 1300 mpm for de bedste. Duerne kom jævnt og stort set alle hjemme ret hurtigt.

Topslagene Michael Hansen og John Engel kom rigtigt i gang. Michael nappede sportsflyvningen og John den åbne. Vi havde duer med i front på begge flyvninger og blev 3 på sport og 11, 12 og 13 på den åbne. Vi havde debut med en ny station Gartlstof, 263 km. til Viuf. Det er næsten lige så langt som Soltau, der er stationen ved DdB starten næste weekend. Jeg glæder mig til at komme i gang for alvor, ikke mindst fordi vores duer er klar til det.

Med et lille kig rundt i Jylland, så imponerer Niels & Bente i 165 Års igen. Det bliver spændende at følge dem videre i sæsonen.

Jeg skifter nu korn fra Gerry Plus hele ugen over til VL ACTIVE LIVE sport. Det er også en hurtig blanding, men med lidt mere krudt i end Gerry Plus. Senere i sæsonen vil jeg sikkert skifte over til CAMPION PLUS.

HJ.