Flot sejr på landsudstillingen.

Så er det årlige repræsentantskabsmøde i Brædstrup overstået. Det var dejligt at møde mange kendte ansigter og få en lille snak. Jeg synes, det var pænt besøgt, men Landsformanden manglede ansigter. Det er nok antallet af tilmeldte til aftensfesten, der nager ham. Det er fuldt forståeligt, for det er her, at Pejsegården kan tjene penge, og det er nødvendigt, hvis vi fremover skal have etablissementet stillet gratis til rådighed.

Landsudstillingen var vanen tro flot arrangeret med flotte duer og flotte præmier. Jeg faldt dog pladask for en stor sejr til far og søn. Mine gode venner fra Vejen, Lars F. Hansen og HC. Hansen tog sig kærligt af klasse 1. Lars sejrede med den samme han, som for nyligt vandt kl. 1 i sektionen. Far HC besatte andenpladsen. Stort til lykke til dem begge.

Landsudstilling 002Her er de så, far og søn. I sommer blev de også 1 og 2 til langflyvermesterskabet i sekt. 41 – både åbent og sport.

Der var rigtig mange fremragende es. duer at besigtige. Mine hænder higer efter at få sådan nogle i hånden, men det går jo ikke.

I forbindelse med udstillingsbedømmelsen blev et helt nyt system introduceret. I stedet for at skrive på kortet skulle dommerne trykke fradragene ind på en Ipad, hvorefter sammentælling blev ordnet af den. Det betød også, at alle bedømmelserne kunne kommunikeres elektronisk, så vi hjemme på vores computer via DdBs hjemmeside allerede fredag eftermiddag kunne sidde og studere resultaterne i alle klasserne. Det var ganske enkelt fantastisk. Danmark er i det totale førersæde på dette område.

Referat af selve repræsentantskabsmødet ligger også på DdBs hjemmeside. Kunne vi nu håbe på, at ref. fra f. eks. HB-møderne fremover vil komme i nogenlunde samme hastighed.

Her, hvor jeg sidder, er vejret fremragende, og det ser godt ud for den kommende uge. Derfor har jeg sat hunnerne i rederne, og er i gang med sæsonen. Der gik vel en halv time, så lå alle og hyggede sig i redeskålen. Det er resultatet af omhyggelige forparringer før jul.

HJ.