Forårsmøde i sektion 32

Rigtig mange havde fundet vej til ”Lillegården” i Hoptrup. Nok mest på grund af Henrik Meldgaard, som havde lovet at fortælle om sit arbejde med duerne, og Meldgaard produkter.

Først skulle vi lige have gennemgået sæsonstarten. Det fik vi klaret meget hurtigt, der var ikke noget særligt nyt. Vi fik også skemalagt vores jubilæumsflyvning. Det bliver sportsflyvningen i uge 25, der kommer til at fungere som jubilæumsflyvning. Hvert medlems første due deltager om de mange fine præmier.

Der manglede nok nogle få i grand prix konkurrencen på alle sportsflyvninger. Tilmeld Jer, det koster kun 200 kr. for en hel sæson.

Derefter overtog Henrik mødet og fortalte os om alt, hvad de brugte i succesåret 2016. De havde blandt andet været prøveklud for de nye master blandinger med sorte majs. Det havde givet en god effekt, så disse blandinger kunne han godt anbefale forsamlingen at bruge. De er dyre, men skal kun bruges i flyvesæsonen, og hvem vil ikke lige give det sidste for at opnå gode resultater.  Der var også stor interesse for Brockham produkterne, Probac 1000 osv.

Aftenens helt store oplevelse 1023”New Kannibaal”, den helt store stjerne i 2016. Den havde Henrik medbragt, og den blev sendt rundt, så alle kunne mærke denne superdue. Den var i superform og klarede fint alle håndteringer. Vi har jo set den på billede flere gange, men jeg kan godt sige, at den er langt bedre i hånden, helt suveræn. Jeg kan også hilse at sige, at den er overgået til avlsslaget. Den er slagets bedste due nogensinde, og helt givet også sektionens.

Faderen til 1023 er deres Kannibaal han fra Stieneker, nr. 1445. Moderen, nr. 15 er fra Bulletparret hos John Engel.

De starter nok træningen på søndag, og fortsætter derefter flittigt, men når kapflyvningerne begynder, træner de ikke mere.

HJ.