Fornuftig Antwerpen

Det skriver jeg uden at vide, hvor mange duer, der mangler. I region Nord og Syd gik det godt med duer over vandet ved den Tyske Bugt og så lige op i Jylland med en vinder på toppen i Frederikshavn. I øst kom duerne også fint, men blot med en mindre hastighed, underligt nok.

I syd røg vi ind i en ekstrem hård mellemdistance fra Stendal. Duerne måtte bruge mange timer i en solid modvind. Om det var den, der var skyld i, at de fløj med langt mindre hastigheder, end normalt, det kan jeg ikke give svar på. Vejret var udmærket til flyvningen, lørdag. De hurtigste duer gik i land i den nordøstlige ende af regionen. Nu var ”255” ikke med, men han lod engang fra Braunschweig sin vej gå over Sverige. Måske har de også gjort det fra Stendal, nogen af dem. Han kom over Kattegat i en kasse og blev sluppet i Grenå. Nu mangler vi så vores gode langflyver, og jeg håber, hun får en lige så god behandling.

Vores flyveweekend blev næsten domineret af min nabo, Holger Wittke. Han havde flere duer helt i front på samtlige flyvninger, lige fra sektionsflyvningerne til Antwerpen. Fra Stendal var han således 1 og 3 i sektionen. Han har ikke noget stort slag, og det gør indsatsen ekstra flot. ”Ugens Rose” til dig og stort tillykke, Holger.

Hos os i Viuf gik det også ganske fint, specielt på sektionsflyvningerne, hvor vi havde flere duer med helt fremme. Vi havde ingen i Antwerpen, men i Stendal, hvor vi blev 12 og 23 i sektionen. Det har været hårdt i år, så vores bestand er ikke til så meget mere. Nogle af de gode DdB flyvninger(på papiret)skal vi dog med på.

HJ.