Fotografen på besøg.

Jeg havde inviteret én af Europas bedste brevduefotografer, Mark Skovbo Madsen til at tage nogle billeder af de bedste af mine duer. Jeg synes, de har gjort det så godt i sommer, at de fortjener at blive afbilledet. Og billederne er bare blevet fremragende, så jeg synes lige I skal se dem.

 

162Det er naturligt at starte med vores regionsvinder fra én dags flyvningen fra Würzburg i sommer. Vi kalder hende for ”Champagne” ganske enkelt fordi, det fik vi hin eftermiddag i sommer. I 2012 købte jeg sammen med Henrik Meldgaard to unger fra langflyverslaget N & F Norman, Vestflandern. De var efter to af slagets helt store stjerner ”Cognac” som havde været nationalvinder og ”Wonderzhora”, som havde væres 1. provinsial es. due. De har begge gået nede på Henriks avlscenter, hvor de har været parret med forskellige topduer. Der er faldet topflyver efter dem begge, men det er hunnen 2409, som sammen med én af Henriks formidable Kannibal- hanner nr. 1100 der avlede ”Champagne” – det var ikke en enlig svale fra hende, for hun var også nr. 1 i foreningen og 31 i sektionen fra Gotha, nr. 1 i foreningen og 5 i sektionen fra Dresden. Desuden 2. es. due lang i DdB. Henrik har en han fra samme år, som har været helt i top, to gange sektionsvinder i sommer. Det er søskende til dem, som man kan købe lørdag formiddag i Brædstrup.

006

Vores bedste avlshun i øjeblikket er ”Flor Rose”- 006 Ren Hok Engels due efter ”Wonder Boy” og ”Sportsduen”, som begge blev solgt på vores auktion. Hun har også fløjet godt med 21 sektionsplaceringer, og hun skal flyve lidt igen til sommer.

015

”Lille Line” – 015 Har fløjet rigtig godt og bl.a. sektionsvinder i sommer fra Minden og mor til flere godt flyvende duer. Hun er efter ”Line” – én af 255s superdøtre og en Hok Engels han.

1920

1920 er en særdeles stabil kapflyver på alle afstande og bl.a. nr. 3 i guldringefinalen fra Giesen i sommer. Han er også far til en stribe af vores bedste kapflyvere. Hans far er en foræring fra Peter Andersen efter hans Flor Vervoort superpar. Moderen er fra 255 – linjen.

4 mere i morgen.

HJ