Fredag aften i Brædstrup.

Det ser meget indbydende ud. Der er mulighed for at hyggesnakke med sportsfæller, der er paneldebat, en super god idé. Så er der interview/foredrag ved Marcel Sangers og Chantal Vredeveld. Dem har jeg hørt på MVL busturen, og jeg kan love en stor oplevelse. Endelig er der også auktion over unger fra de to verdensslag.

Jeg har selvfølgelig skrevet artikler om dem, så hvis I vil læse lidt om dem, så gå ind på ”arkiv vælg måned” her på siden. Vredeveld er fra okt. 2013 og Sangers er fra okt. 2012.

???????????????????????????????

Tommy var meget glad for at besøge Vredevelds, så her får de lige hans visitkort, så de kan huske ham.

Der er preauktion over deres duer på M&C, og her havde jeg set en hvidskimlet han med navnet ”Tommy”. Det viser sig, at Chantal kunne huske min søn Tommy fra vores besøg dernede, og derfor har opkaldt en due efter ham. Flot, at hun så lige valgte den næsten hvide, for den farve på duerne har Tommy meget hang til.

Tommy bor jo i bofællesskab nu, og han har mobiltid på sin telefon ca. 1 dag om måneden omkring d. 30. Han ringer rundt til mange af sine duevenner, sin søster og svoger, men aldrig til os. Det gjorde han imidlertid i lørdags. Han havde fået viden om en hvid due med hans navn, så han ville lige vide, om den var kommet hjem til ham i ungeslaget. Jeg fortalte ham så lidt om, hvordan det hang sammen, og så ville han naturligvis med til Brædstrup for at købe denne due. Han havde imidlertid ikke lige taget højde for, at han havde købt billet til en koncert samme aften.  – Skønt, hvad brevduesporten bringer.

???????????????????????????????

Marcel Sangers er en fyrig og festlig mand, som Tommy løb efter hele tiden.

Lørdag formiddag er der også en topauktion. Det er MCN, der har foranstaltet en lille flok højt kvalificerede unger fra ét af Belgiens topslag, Brd. Herbots.

Så er der udstilling, boder og ikke mindst et forventeligt dynamisk repræsentantskabsmøde. Det bliver virkelig den dueweekend, vi higer efter at deltage i.

HJ.