Go start på den lange mellemdistance

I Region Syd fløj vi fra Hannover. Det var ikke for, at vejrudsigten så lovende ud, men det gik alligevel rigtig fint med hjemkomsterne, og for Bodil og jeg i Viuf blev det en længe ventet dejlig dag. Vores duer på sportsflyvningen gjorde det fortræffeligt. 1. – 2. og 6. i sektionen, og 1. –  2. i regionen mod 626 duer. 6-7 km. mod øst sad Michael Th. og registrerede de 9 første i sektionen på den åbne Hannover. De var også de ni første i Regionen. Man bliver næsten grædefærdig af salighed.

Vi havde også sektionsflyvninger fra Garlstorf, hvor  055 er med, og jeg plejer at gøre lidt mere ud af dem, da jeg føler, at vi den vej rundt kan udvikle noget konkurrence for fremtiden. Jeg deler op i tre områder, og her blev resultaterne denne gang:

Sport: 

Område 1:

 1. Team Meldgaard
 2. Team Meldgaard
 3. Uwe Thomsen

Område 2:

 1. Mich. Th.
 2. Tommy&Henning.
 3. Tommy&Henning.

Område 3:

 1. Tommy Gydesen.
 2. Tommy Gydesen.
 3. Erik Dybdahl.

Åben:

Område 1:

1 – 2 – 3. Team Meldgaard.

Område 2:

 1. Mich. Th.
 2. Mich. Th.
 3. Tommy&Henning.

Område 3:

 1. John Madsen.
 2. Tommy Gydesen.
 3. Bente & Steen.

Det er ved at være “Tordenskjolds soldater”, der vinder, men mon ikke andre slag er ved at få formen op, så flere kan være med i front. Det håber jeg da. De, der er der nu, må man blot indrømme en kæmpe arbejdsindsats for at vinde med. På facebook kan i læse om, hvordan Michael Th. træner sine duer.

Bulck duerne er også et hedt emne i øjeblikket. De florerer i toppen af præmielisterne, som måske aldrig set før med nye blodlinjer. I min sektion er de vinder lørdag efter lørdag. Igen og igen hos Meldgaards, hos Torben Juhl og hos Mich. Th. fortalte jeg i sidste uge om “Bulck ægget” hentet hos mig sidste år. Den var områdevinder de to foregående weekender og i lørdags var den regionsvinder fra Hannover på den åbne flyvning. I Aalborg og i Ikast kører de vild flot.

Hos os sidder de også med hver lørdag. De to rødbåndede hanner “Bulck 2408” og “Bulck 2402”  er i front hver gang, således 2. og 3. i området på sektionens sportsflyvning i lørdags.

Jeg fik held til at lave et billede af dem kort efter hjemkomsten:

“Bulck 2402” foroven og “2408” for neden.

HJ.