God afslutning på flyvesæsonen.

Vejret drillede godt nok igen, men det kom vel kun til at gå ud over landsflyvningen fra München. Her blev der kun noteret ca. 1/3 hjemkommet i flyvetiden. Flyvningen havde dog en flot vinder hos Ulrik L. Larsen i 242. Den var eneste due på dagen. Ulrik var tæt på også at nappe den anden landsflyvning fra Antwerpen. Her blev han nr. 2 efter vinderen Niels P. Hansen 009.

På mellemdistancerne var der gennemgående flotte præstationer. Vestenvinden var lidt hård, så højeste hastigheder faldt generelt i den østlige side af konkurrenceområderne.

94:

øst: Arne Skovbjerg 222 med 3 stk. i front.

nord: Jan Sørensen 113.

syd: Preben N. Jensen 209

90:

øst: Arne Skovbjerg 222

nord: Hans Pedersen 142.

syd: Preben N. Jensen 209

92:

øst: Åge Faurholt 222

nord: Ole & Ingolf 031.

syd: Diyar Ahmad 013.

I vores sektion havde vi også nogle gode flyvninger fra Garlstorf. Tradition tro faldt alle vinderne i den sydlige del med John Engel i top på sporten, Meldgaard & Jeppesen på den åbne og Torben Juul med ungerne.

Stort tillykke til alle vinderne.

I Viuf havde vi det lidt svært på sektionsflyvningerne. I foreningen dog rimelig godt. Vores nye topdue 2410 gjorde det derimod glimrende på Sportsflyvningen fra Hannover i DdB med en 7. plads.

I min søgen i resultatlisterne lagde jeg mærke til: Brian Dalsgaard i Viborg med nogle rigtig flotte resultater fra et mindre slag – super. Mark Skovbo holdt atter stilen, og han ender med at vinde DM på åben mellem. – Super.

Det glæder mig usigelig meget, at Lars F. Hansen i 111 vinder DM – sport. Han var sidste år nr. 2 til dette mesterskab. Lidt ærgerligt, at hans far, min gamle ven, HC Hansen, ikke lige nåede at få det med.

Flere har spurgt til tidspunktet for Tommys bisættelse. Det er nu fastlagt til onsdag d. 25. aug. kl. 13 fra Viuf Kirke. Der er efterfølgende mindehøjtidelighed på Bramdrupdam Kro. Husk Coronapas til det.

HJ.