God afslutning.

Det regnfulde og vindstærke vejr forsætter, også i rigelig udformning i weekenden. Landsflyvningen blev løsladt planmæssigt, hvorimod jyderne måtte udsætte deres mellemdistanceflyvninger. Det er imidlertid et held for os, at det ustadige vejr foregår i vestenvinde.

Landsflyvningen blev rigtig god. Sværhedsgraden var passende om end der stadig mangler ca. halvdelen af de afsendte. Jeg tror, at der her på den sidste, er blevet sendt mange gode mellemdistanceduer. Sådan også for os selv. Vi havde sendt én af vores rigtig gode duer på mellem og lang, men den er nok gået i hi på den halve distance.

Flyvningen vil blive husket for en mageløs magtdemonstration af familien Brøbech. 7 af de 11 første kommer fra dem, og længere nede i listen træffer vi på deres duer igen og igen, så selv om der blev lavet mange superpræstationer i weekenden, så skal de have ”UGENS ROSE”.  Et stort tillykke fra mig, jeg er vildt imponeret.

De øverste fem blev som følger:

BRDR. BRØBECH – 073

TORBEN JUHL – 070

BRDR. BRØBECH. – 073

MELGAARD & JEPPESEN – 070

SØREN ANDERSEN – 012

Stort tillykke til de 4.

Regionsvinderne blev som følger:

SYD:

93: Chris Christensen – 240

94: Michael Hansen – 036 med tre duer. Helt fremragende. Godt Michael.

NORD:

93: Niels & Peter – 019.

94: Niels & Peter – 019. Det er virkelig topklasse fra Brædstrup.

ØST:

93: Jørgen Jensen – 081

94: Jørgen Jensen – 081

Atter en double. Det er helt fremragende.

Stort tillykke til Jer alle. Det er virkelig flot kapflyvning.

I min jagt rundt i sektionerne fandt jeg mange fremragende resultater, men kunne næste fornemme, at det var finaledag. Jeg faldt dog næsegrus over resultaterne fra Bjarne & Kurt i sektion 53. L & M Sørensen i sektion 54, og Lasse Rasmussen i sektion 61.

Her i Viuf blev det en fornuftig dag. Det er lidt vanskelig for os at ramme toppen i vestenvind, men på både den åbne og sporten kom duerne med fremme. Når jeg sådan står og ynker mig over vestenvinden bliver det næsten hver gang ødelagt af Jørn Hedensted – 183. Han bor i Jelling, som er en del vest for mig, men alligevel vinder han ofte i sektion 33. Det er jeg virkelig imponeret over.

Det var så sidste gang i år. Det har været spændende for mig at nærlæse resultater. Nogle gange har jeg bare haft en lyst til at nævne mange flere, for der er virkelig flot kapflyvning sommeren igennem. Nu glæder jeg mig til at se mestrene i de forskellige områder.

Og i morgen skal vi jo til møde i Region Syd i Vejle. Jeg gider næsten ikke sige det mere på disse møder, men lad os nu komme af med Osnabrück. Vi kunne jo flyve Minden i stedet.

HJ.