God flyveweekend.

Vejret lovede godt, da jeg gik i seng fredag aften, men sikke en morgenstund. Da jeg stak hovedet ud af vinduet kl. halv seks, så var det bare elendigt, og da jeg kom til computeren, så var det magen til langt ned i Tyskland. Vi skulle også et stykke op af morgenen, før vejret begyndte at gøre en løsladelse rimelig. Vinden var imidlertid i vest, og ret hurtigt blev det ret blæsende, så duerne kunne få nogle gode flyvninger.

De korte sektionsflyvninger viste da også, at de hurtigste duer landede på de østlige slag. Det skulle vel også fortsætte sådan på DdB flyvningerne. Vi blev imidlertid vidne om et kanonresultat, da JØRN HEDENSTED i Jelling med to duer satte alle andre i sektion 33 til vægs. Jeg læste i sin tid i Jelling, men boede i Vejle, så jeg skulle hver morgen enten på cykel eller knallert til Jelling. Der var 9 km. direkte vest. Der var ofte vestenvind, så det var egentlig ret hårdt derud. Jørn har gjort det flere gange før, så han må for det første have nogle gode duer, og så må han være meget flittig med træningen af duerne. Jeg kipper med flaget, og stort tillykke, Jørn.

I vores sektion kom duerne fint. Sportsflyvningen vindes af John Engel 070, og åben af Paul Mc. Burnie, som flot havde nr.1,2 og 4. Super flot Paul.

På sektions flyvningerne var der sejre til Michael Hansen, 227 med to duer, og den åbne igen med sejr til Paul Mc. Burnie – Stort tillykke til begge.

Hos os gik det igen fint. På Sportsflyvningen fra Celle blev vi nr. 12 i sektionen og på sporten i sektionen blev vi nr. 14. Det bedste var imidlertid vores ét års, der havde debut som kapflyvere. De, 12stk. var i Glückstadt åben. De var ikke med i toppen, men kom én og én hele dagen, og den sidste var i hus kl. 18.

Så glæder vi os til næste weekends flyvninger, men jeg er meget ked af, at der ikke er sportsflyvning fra Hannover.

HJ.