God Garlstorf

Denne station er lidt ukendt for andre. Vi har brugt den med succes i to år. Den er kun 30 km. kortere end Soltau og i helt samme retning. Derfor en rigtig god forberedelse til DdB starten.

I søndags var vinden skiftet til vest, og det fik omgående en positiv virkning på duerne, som kom med pæn hastighed og rimelig tæt. For en gangs skyld øgede de farten op gennem sektionen, og da Michael Th. Larsen og os har de længste afstande, så var muligheden der.  Michael udnyttede den flot med de to første i sektionen på sportsflyvningen og den første på den åbne flyvning. Vi ligger lidt vestligere, men kom også flot igennem som nr. to på den åbne og 4 på sporten.

Hos os var det de samme duer, som ugen før. Vores superhun ”1201” – suveræn 1. es due i 2015 med over 15.000 point. Hun blev nr. 4 på sporten i søndags og sidste uge var hun 7 på sporten. Super start for hende. Hun er lige linje efter ”255”

Det var hendes søn ”1211”, der blev 2/933 på den åbne i søndags og i sidste uge 7/769 på den åbne. Hans far er efter vores superavler ”209”. Hun var den første due, vi fik efter vores fælles par med Henrik Meldgaard: ” 1100/2409”, som efterhånden er blevet temmelig berømt. Henriks egen superhan efter parret ”151” var deres første i søndags som nr. 15/933 i sektionen.

Nu retter vi vel alle blikket mod næste weekends vejr. Det er svært at vurdere nu, for prognoserne skifter fra dag til dag, værst hos TV2.

HJ.