God start.

Vejret var lidt vanskeligt for vores flyvninger i weekenden. I vores sektion valgte man at udsætte til søndag, hvilket skulle vise sig at være en god beslutning. Østenvinden er ubehagelig, næsten ligegyldigt hvor på sæsonen, den optræder. Det ser dog ud til, at vi skal pukle med den igen i næste weekend.

For vores vedkommende betød det, at vi ikke sendte så mange duer i den forløbne weekend, og det var nok heldigt nok, for selv stærke slag, manglede flere duer ved lukketid søndag aften. Det gjorde vi heldigvis ikke. Vi havde ret tætte hjemkomster, og kunne lukke for boksen omkring en time efter de første duer var ankommet.

På sportsflyvningen fra Kaltenkirchen fik vi endda en områdevinder. Skøn start på den nye idé, som helt klart på sigt vil løfte vores sport. I sektionsopgørelsen bliver vores due først nr. 10 efter 9 duer i Aabenraa. Duerne taber i hastighed op gennem det sønderjyske, og det har de generelt gjort alle de år, jeg kan huske, og det er dræbende for medlemmerne i den nordlige ende af sektionen. For Vejle, som ellers betragtes som en umådelig stærk brevdueby, betyder det også, at de er lost på disse korte flyvninger, såfremt vi ikke har områdeberegninger. I Vejle området vandt Jørn Hedensted foran John Madsen, Walid Shamri og Erik Dybdahl.

I mit område blev Mich. Th. nr. 2, Mich. Hansen nr. 3 og Holger Wittke nr. 4. – Sektionsvinder var Team Meldgaard og på de næste pladser i deres område kom Torben Juhl, John Engel og Meldgaard & Jeppesen.

Her vores områdevinder i søndags. Desværre ser det ud til, at det var hans sidste topplacering, for i formiddag på 60 km. træning, var han den eneste, som ikke var med hjem. Sidste år som ét- års lavede han 7 plac. i sektionen med bl. a. 2 – 4 – 11 – 21 – 23. Den har formentlig kollideret ledninger på vejen hjem. – Det trykker vores forventninger til den kommende sæson.

På den åbne flyvning tog Mich. Th. de første 4 placeringer. Fremragende, for han ligger ikke så godt i østenvind. – Her kom vores duer nogle minutter for sent. Det var lidt skuffende, for vi burde være med fremme, når vinden er i øst. – Det betyder også, at træningen intensiveres i denne uge. 2 x 60 km. og 1x 80 km. – Vi skal flyve Halstenbek på lørdag.

HJ.