God start i DdB.

Det var både dejligt og spændende at vente på duerne på den første rigtige flyvedag i år. Afstandene var ikke så store, men allerede på lørdag kommer vi længere ud.

Vejr og vind var stort set med os, så der kom faktisk duer hele lørdag formiddag, lige det vi har set hen til. Vi fløj fra Garlstorf i DdB, i stedet for Soltau, som ikke må benyttes i år. Den ny station er vi meget glade for i sektion 32, hvor vi benytter den ofte som sektionsflyvning, og den har været vellykket. Det var den så også i lørdags, hvor flere duer fløj over 1400 mpm, og de kom i øvrigt i en lind strøm, og kun få manglede til aften. I sektionen fløj vi fra Halstenbek – lige uden for Altona, hvor vi heller ikke må komme. Det gik også meget fint.

I vores sektion var Meldgaard & Jeppesen, som forventet, helt klar. Først kom duerne på Ddb sport, og her vandt de i sektionen, men i regionen blev de besejret af min gamle ungdomskammerat i Vejle, Jørgen Dalgaard. Tillykke Jørgen. Jeg håber, det blev fejret som i gamle dage. Vi havde selv en due inde som nr. 9. Flot, synes jeg, for der var 800 duer til start. Hun er oldebarn af gamle “255”.

Den åbne i Ddb blev en sag for Henrik & Dino. Her havde de 12 duer i spidsen, mod vel 1800 duer i regionen. I sektionen havde de endnu flere helt fremme, så det var da helt fint at blive nr. 27.

I sektionen fik vi dog fat i makkerparret i Aabenraa. På den åbne var det et medlem fra min egen forening, nemlig Arne Kjergaard. Han havde de tre første, og så fik jeg selv nr. 4 i sektionen – tipoldebarn af “255” og søn af hunnen på sportsflyvningen i DdB.

På sportsflyvningen gik sejr og 2. plads til Egon Nissen i Gråsten. Det blev yderlig fulgt op af hans søn Klaus på tredjepladsen. De to næste havnede så oppe i nord til henholdsvis Mich. Th og undertegnede – igen med oldebarn af “255”.

Nu glæder vi os til næste uges flyvninger, som godt kan kræve meget mere af duerne, hvis prognoserne om nord – øst vind holder.

Stort tillykke til alle vinderne.

HJ.