God start i DdB.

Det er jo anderledes med vind fra øst. Den er der ikke så tit, så derfor var det også rart, at de stærke slag i vestsiden af sektionerne virkelig benyttede sig af muligheden.

Jeg er noget imponeret af de hastigheder, som region øst opnår fra Henstedt både på sport og åbent. I Jylland var der også gode konkurrencer, hvor hastighederne dog faldt pænt nordover.

Region Syd vindere: Åben: Meldgaard & Jeppesen 070- sport: A Henriksen, Esbjerg

Region Nord vindere: Åben: Viktor Degn Hvide Sande og sport: Brdr. Nielsen 172.

Region Øst vindere: Åben. Niels Kjeld 114 og sport: Bjarne Jensen 114.

Stort tillykke til alle regionsvindere.

Nogle af dem havde flere duer i front. Viktor Degn således de 7 første i sektion og Meldgaard & Jeppesen de 4 første.

CMN i 100 har de to første i sektionen på sport og den første på åben. Det er bare godt gået, så den første ”ROSE” går til Sjælland. Tillykke drenge. De duer har nok fået meget rødbedesaft!

Jeg har lige fået et billede af Meldgaards regionsvinder:

DAN070-15-0487Regionsvinderen fra Soltau mod 2068 duer. Ren Gaston van de Wouwer.

DAN070-09-1484Denne hun er 7 år og var sektionsvinder fra Trittau i lørdags. Det var sektionsplacering nr. 66 i hendes karriere. Måske det bedste i Danmark for en hun? Faderen fra M&C, moderen fra Koopman.

 

Det gik også rigtig godt i Viuf haven. På spotsflyvningen fra Soltau blev vi 3 og 5, og på den åbne nr. 8 i sektionen. På begge stationer de hurtigste nord for Aabenraa, så vi var godt tilfredse. Vi havde dog en underlig oplevelse.  Jeg havde sendt 14 duer på den åbne, 7 A og 7u. Jeg regnede selv mest med hannerne, men det skulle blive anderledes. De 7 første var hunnerne, og der gik 10 min. inden den første A viste sig. Derefter kom de trip trap til den sidste var hjemme. Lige efter den sidste hun var landet, var jeg overbevist om, at hannerne ikke var kommet ud, men det var de så alligevel.

HJ.