God start i sekt. 32

Duerne kom lige nøjagtigt så godt, som man kunne forvente af dem i det suveræne flyvevejr. De 5 første i vores sektion landede hos Kaj & Michael i 036, Kolding med hastigheder på lidt over 1600 mpm. Tillykke med det. Også i sektion 33 og 42 gik flyvningerne fint.

Vores egne to hunner gjorde det udmærket, og kom inden for ét minut. Vi var dog lidt efter i opgørelsen, men det var også naturligt i den pågældende vindretning, som ikke er vores foretrukne. Det er imidlertid heller ikke det vigtigste, blot duerne kom godt. Det kunne godt ærgre os lidt, at vi ikke var kommet længere i træningen med de ét-årige, for de ville have haft godt af den tur fra Altona i går. Nu kan man så blot håbe på, at vejret arter sig lige så godt til næste lørdag, og vi får nogle gode træninger i den kommende uge.

Vi har haft enkehunnerne ude at flyve i aftes og her til morgen, og selv om de aldrig har boet i enkehunslaget før og ej heller har kendt til ind/ud – flyvningen der, så gik de ind i slaget, som om de havde gjort det altid. Vi er godt på vej. Nu mangler vi kun at træne dem så mange gange, som muligt, på 80 km i den kommende uge.

Vi flager normalt ikke hverken hunner eller hanner, når de er ude herhjemme.

HJ